Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jjEnes

Başarılı
  • Anakart:
  • İşlemci: R5 7535HS
  • Ekran kartı: RTX4050
  • İşletim sistemi: W11 Home

Aşağıda paylaştığım minidump dosyalarındaki hataların sebebi nedir, yardımcı olursanız sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dengeli bu şekilde görünüyor (2. resim)
Normali bu değil. Tabii senin ayrı bir güç modu ayarın daha olduğu için normal karşılıyorum. Olabildiğince işlemciyi hazır tutmaya yönelik bir güç moduymuş. Tercih ettiğim ayarlar değil açıkçası.

İlk resimdeki ayarı bu seçenekte kullanıyorum, oyunlarda performansı düşürmediği ve daha az ısındığı için. Bunu ne yapayım?
Daha az ısındığı ile ilgili bir yanılgı yaşadığını düşünüyorum. Acer ayarındayken de aynı, bu ayardayken de aynı planlara çıkıyor işlemci güç planına bağlı olarak.

5 5
5 80
-----
99 99
99 99

Durum değişmezse bu 2 plandan birine geçmeni önereceğim.

Hızlı başlatma seçeneğini kontrol etmek için buraya geldim kapatmıştım şimdi seçenek görünmüyor Dengeliye aldığım için mi acaba?
powercfg.exe /hibernate off :)
Merhabalar,

Donanımsal bir probleminiz yok ise yazılım ve güncellemelerini aşağıdaki sıraladığım bazı konu başlıklarını kontrol ederek düzeltebilirsiniz.
  • Ekran Kartı Sürücüsünü güncelle.
  • Chipset Sürücüsünü güncelle.
  • Windows Güncellemelerini kontrol et.
  • BIOS Güncellemesi yap.
Eğer donanımsal bir problem varsa bir donanım uzmanıyla iletişime geçmenizde fayda var.

CMD terminali yönetici olarak açın ve sfc /scannow komutunu girin. Bu komut, bozuk sistem dosyalarını kontrol eder ve onarır.

Merhabalar,

Donanımsal bir probleminiz yok ise yazılım ve güncellemelerini aşağıdaki sıraladığım bazı konu başlıklarını kontrol ederek düzeltebilirsiniz.
  • Ekran Kartı Sürücüsünü güncelle.
  • Chipset Sürücüsünü güncelle.
  • Windows Güncellemelerini kontrol et.
  • BIOS Güncellemesi yap.
Eğer donanımsal bir problem varsa bir donanım uzmanıyla iletişime geçmenizde fayda var.

CMD terminali yönetici olarak açın ve sfc /scannow komutunu girin. Bu komut, bozuk sistem dosyalarını kontrol eder ve onarır.

Merhaba, %99 donanımsal bir sorun var çünkü kendim 2 kere temiz kurulum yapmama ve 2 kere servise vermeme rağmen sorunum devam ediyor. Servis zaten çok sorumsuz; ikisinde de yazılımsal sorun var denip format atılarak bilgisayar bana yollandı ve sorunlarım düzelmedi. Donanım uzmanıyla nasıl iletişime geçebilirim acaba, bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Markanın destek Mail adresine bir mail göndermenizi ve sorunu anlatıp geri dönüş beklemenizi tavsiye ederim. Eğer bu süreçle uğraşmam diyorsanız uzman donanımcılarla görüşüp sorunu çözmeye çalışın.

Garanti kapsamından ürün çıkabilir.

Markanın destek Mail adresine bir mail göndermenizi ve sorunu anlatıp geri dönüş beklemenizi tavsiye ederim. Eğer bu süreçle uğraşmam diyorsanız uzman donanımcılarla görüşüp sorunu çözmeye çalışın.

Garanti kapsamından ürün çıkabilir.
Destek Mail'i derken? Acer Türkiye'ye mi yoksa Acer Londra'ya mı yazmalıyım? Açıkçası bir defa daha servise yollayıp THH'ye vermeyi düşünüyorum çünkü çok sorunlu cihaz. Yani - yazılımsal deyip göndermelerini anlayamıyorum, ne düzgünce açılıyor ne de kapanıyor PC. Belki de direkt THH'ye veririm. Sizin tavsiyeniz nedir?

Ürünü Türkiye'den aldığınız için Acer Türkiye ile iletişime geçin. Sorunun düzelmediğini ve bir sonraki aşamada Londra ile iletişime geçeceğinizi bildirin.

Yazılımsal olarak güncel tüm dokümanlarınızı da paylaşın ki yazılımsal olarak geri çevirmesinler.

Ürünü Türkiye'den aldığınız için Acer Türkiye ile iletişime geçin. Sorunun düzelmediğini ve bir sonraki aşamada Londra ile iletişime geçeceğinizi bildirin.

Yazılımsal olarak güncel tüm dokümanlarınızı da paylaşın ki yazılımsal olarak geri çevirmesinler.
Yazılımsal olarak güncel tüm dokümanları paylaşmayı nasıl yapacağım? Dediğiniz gibi Acer Türkiye'ye yazayım, tüm güncellemeleri yapıp son kez servise vereyim olmadı. THH falan uğraş dur.

Bir Excel veya not dokümanı oluşturup tüm güncellemeri not tutun. Maili iletirken ek olarak dokümanı da iletin ve açıklamasını yapın. İşiniz garanti olsun.

Bir Excel veya not dokümanı oluşturup tüm güncellemeri not tutun. Maili iletirken ek olarak dokümanı da iletin ve açıklamasını yapın. İşiniz garanti olsun.

Tamamdır, teşekkürler :) Not dokümanına güncellediğim şeyi ve sürümünü yazarak yollamam yeterli olur herhalde.