Selam. Aynı işlemciyi kullanıyorum hocam. Thermalright Assasin Spirit Argb modeli takılı şu an.12.8w/mK termal macun sürülü. Benimki boşta 45 derece alıyor sabit. Tam yüktede 66-67 falan oyunda. Stres testinde 75'i geçtiğini görmedim. Peerless biraz eski kaldı hocam keşke yeni nesil bir şey alsaydınız. Daha kompakt ve ucuz muadilleri daha iyi değerler veriyor artık. Üzerine mantıklı düşünürsek fanlar maksimum 1500 rpmde çalışıyor otomatik ayarda oldukları için giderek ısınmaya başlamadığı sürece düşük devirde dönüyorlar. doğal olarak boştayken daha yüksek oyundayken daha düşük değer alıyorsunuz. İsterseniz Bios'a girip fanları minimum 1000 rpm dönecek şekilde ayarlarsınız daha düşük değerler alırsınız her zaman da, ne gerek. Durduk yere soğutucuyu yormaya gerek yok. 95'e kadar yolu var bu işlemcilerin dereceye takmayı bırakın ve keyfini sürün verdikleri performansın
komık hocam yukte 52 derece bosta 60 sorun buydu sogutması ust duzey zaten

Fanı ters takmış olabilir misin diyeceğim de ters bile taksan boşta o sıcaklığa ulaşmaması lazım.

Fanlar doğru montajda doğru ki yanlış olsa 2K Full ayarlarda GTA 5'te nasıl 52 derece onu anlamadim.

BIOS'unuzda PSS Support ayarini ''Auto'' ise ''Enabled'', ''Disabled'' ise ''Enabled'' yapip tekrar deneyin. Guc plani ayarinizi da ''Dengeli'' konuma alin.
Deneyeceğim güç planı Yüksek performans gibi birseydeydi onuda dengeliya alırım 👍🏽