- INNO3D RTX 5070.
- AMD Ryzen 5 7600.
- Gigabyte B650M-S2H.
- Thermalright Assassin120 Refined kule tipi soğutucu.
- Vento VG20a kasa ve FSP 650W PSU Bronze sertifikalı.
- Corsair Vengeance 2x16 GB RAM CL40.
Detaylar
Kim cevapladı?hocam sistem var zaten elim de söylediğim sistem benim. Ona ilerisi için güncelleme tavsiyesi.İşlemci 7500F, Anakartı en azından ASUS B650M-K yapın, daha düşük gecikmeli RAM seçin, kasadaki PSU'da gen 5 çıkış olsun, var Vento kasalarda o seçenek.
gereksiz masrafa kaçıyor. FPS arttırmayacak sonuçta, aklım da ram değişimi ve x3d işlemci var.Anladım, X3D bir işlemciye geçip, anakartı iyileştirebilirsiniz.
Aslında ileride tüm sistemi yenilemek daha iyi olur, yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Normal. Ancak ilerisi için derken? Amaç nedir? Oyun oynuyorsun herhalde. 5 sene sonra yetersiz kalınca o zaman fp olan karta göre bakarsın.Sistemim nasıldır? Önerilerinizi bekliyorum ilerisi için.
- INNO3D RTX 5070.
- AMD Ryzen 5 7600.
- Gigabyte B650M-S2H.
- Thermalright Assassin120 Refined kule tipi soğutucu.
- Vento VG20a kasa ve FSP 650W PSU Bronze sertifikalı.
- Corsair Vengeance 2x16 GB RAM CL40.
Evet oyun oynuyoru mhocam, 2 seneye ne değiştirebilirim?Normal. Ancak ilerisi için derken? Amaç nedir? Oyun oynuyorsun herhalde. 5 sene sonra yetersiz kalınca o zaman fp olan karta göre bakarsın.
Gereksiz masrafa kaçıyor. FPS arttırmayacak sonuçta, aklım da RAM değişimi ve X3D işlemci var.
X3D işlemci alacaksınız, bir de soğutucu, RAM'leri değiştireceksiniz, ekran kartı dursa, geriye kasa/PSU, anakart kalıyor zaten.
muhtemelen 3 değişiklik yaparım ram soğutcu işlemci.X3D işlemci alacaksınız, bir de soğutucu, RAM'leri değiştireceksiniz, ekran kartı dursa, geriye kasa/PSU, anakart kalıyor zaten.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Bence 9800x3d ve yanına ekran kartları nda yeni seri çıkınca 6070 veya ti civarı bir kartına geçebilirsin. Veya AMD'de dengi olan fp bir kart çıkarsa o zamana ona geçebilirisiniz. Ve tabii ki 6000mhz altı olmayan Cl30 gecikmeyi geçmeyen bir mutlaka ram şart.Evet oyun oynuyoru mhocam, 2 seneye ne değiştirebilirim?