Leviodas

Yetkin
Ryzen 5 7600 & RX 7700 XT'li sistemim var. Discord'da sesteyken anlık Discord donuyor (Donanım ivmesi kapalıydı. Bundan yapıyor olabilir diye düşünüyorum.) veya Rematch'e girerken bilgisayar donuyor tamamen. Kule tipi soğutucum kötü, işlemcim ısındığından mı oluyor acaba bunlar?

Ryzen 5 7600 & RX 7700 XT'li sistemim var. Discord'da sesteyken anlık Discord donuyor (donanım ivmesi kapalıydı. Bundan yapıyor olabilir diye düşünüyorum.) Veya Rematch'e girerken bilgisayar donuyor tamamen. Kule tipi soğutucum kötü, işlemcim ısındığından mı oluyor acaba bunlar?

Isındığından eminseniz o yüzdendir hocam. Isınmıyorsa başka bir şeyle alakalıdır. Dediğinize göre muhtemelen ısınıyordur çünkü benim sahte RAM'lerim vardı ona rağmen donmuyordu.(mavi ekran alıyordum tabii)

Isındığından eminseniz o yüzdendir hocam. Isınmıyorsa başka bir şeyle alakalıdır. Dediğinize göre muhtemelen ısınıyordur çünkü benim sahte RAM'lerim vardı ona rağmen donmuyordu.(mavi ekran alıyordum tabii)

Maalesef yüksek ısılarda çalışıyor yeni kule tipi almam lazım.

Maalesef yüksek ısılarda çalışıyor yeni kule tipi almam lazım.

2000-3.000 TL arası işimizi görür gibi hocam.
Ağabeyim R9 5950X kullanıyor onun için Scythe Mugen 6 kullanıyor hiç ısındığını görmedim tabii AM5 de durum nasıl olur bilmiyorum 5950X AM4'ün maksimumu bu mantıkla düşündüm bence soğutmalı daha bilgili arkadaşlar daha iyi öneriler yapar tabii onun için başka bir konu açsanız faydalı olur hocam. Söylediğim soğutucu 2000-2500 arası.

2000-3.000 TL arası işimizi görür gibi hocam.
Ağabeyim R9 5950X kullanıyor onun için Scythe Mugen 6 kullanıyor hiç ısındığını görmedim tabii AM5 de durum nasıl olur bilmiyorum 5950X AM4'ün maksimumu bu mantıkla düşündüm bence soğutmalı daha bilgili arkadaşlar daha iyi öneriler yapar tabii onun için başka bir konu açsanız faydalı olur hocam. Söylediğim soğutucu 2000-2500 arası.

https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ alacağım 7800X3D bile soğutabilir ileriye dönül olur.