Detaylar
Kim cevapladı?Sistem içinde gelen kalitesiz Rampage marka PSU'yu kullanmadan değiştirmeye karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum. Sanırım minimum 750W 80+ bir güç kaynağı almam gerekecek.
Teşekkürler.
Bütçe nedir?
prime 13
Üstün
Çok fazla çıkmayı düşünmüyorum, maksimum 3-5 bin arası diyelim.
Şahsi önerim kendi kullandığım FSP Vita GM 850W.
Gold olarak satılmasına rağmen sertifikası Platinum, bileşenleri de gayet kaliteli. Fan sesi yok denecek kadar az, güncel tüm standartları da destekliyor.
Garantisi de 10 yıl ve fiyatı çok da uçuk değil.
Not: Bütçe belirttiğin mesajı görmeden yazdım, yine de bir göz at bence
Gold olarak satılmasına rağmen sertifikası Platinum, bileşenleri de gayet kaliteli. Fan sesi yok denecek kadar az, güncel tüm standartları da destekliyor.
Garantisi de 10 yıl ve fiyatı çok da uçuk değil.
Not: Bütçe belirttiğin mesajı görmeden yazdım, yine de bir göz at bence
Veya
prime 13
Üstün
850 W bu sisteme şart mı illa? Biraz daha uyguna yine iç kısmı sağlam componentli PSU bulamaz mıyız?
850 W bu sisteme şart mı illa? Biraz daha uyguna yine iç kısmı sağlam componentli PSU bulamaz mıyız?
Şart diye değil. İç bileşenleri bilinen iyi modeller.
https://share.google/7FOCUYg5LCqJvNOu3 P20 ile farkını hatırlamıyorum, @Yusuf7878 hocam bilebilir.
Olması gerekenden biraz daha güçlü bir PSU alırsanız hem daha stabil ve serin çalışacaktır hem de geleceğe de yatırım yapmış olursunuz. Bugün vereceğiniz 1000-2000 lira fark yarın bir gün eski PSU'nuzu değiştirmek için vermeniz gerekecek olan yeni bir 5000-6000 liradan kurtarabilir sizi.
oğuz sasi 126
Bilgin
Bütçe çıkarsa ben bunu öneririm forumda bir çok kişiden öneri aldım ve bende bunu satın almıştım. Çok memnunum.
Yeni konular
-
-
-
İş Bankası tarafından oluşturulan kart Troy mu Mastercard mı?
- Patatesli Dondurma
-
-
-
-