prime 13

Üstün
Sistem içinde gelen kalitesiz Rampage marka PSU'yu kullanmadan değiştirmeye karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum. Sanırım minimum 750W 80+ bir güç kaynağı almam gerekecek.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi önerim kendi kullandığım FSP Vita GM 850W.

Gold olarak satılmasına rağmen sertifikası Platinum, bileşenleri de gayet kaliteli. Fan sesi yok denecek kadar az, güncel tüm standartları da destekliyor.
Garantisi de 10 yıl ve fiyatı çok da uçuk değil.

Not: Bütçe belirttiğin mesajı görmeden yazdım, yine de bir göz at bence 😂

Olması gerekenden biraz daha güçlü bir PSU alırsanız hem daha stabil ve serin çalışacaktır hem de geleceğe de yatırım yapmış olursunuz. Bugün vereceğiniz 1000-2000 lira fark yarın bir gün eski PSU'nuzu değiştirmek için vermeniz gerekecek olan yeni bir 5000-6000 liradan kurtarabilir sizi.

Bir de ; madem sıfır alacaksınız ,Sadece Atx 3.1 olanını değil aynı zamanda Pcie 5.1 ibaresi olmasına da dikkat edin , mesela Nzxt C850 Gold çok güzel ve görece uygun fiyatlı (daha 1 ay önce 6300 tl idi ) bir psu ama Pcie 5.1 değil , Nzxt C850 Core Gold pcie 5.1 ama kalite olarak bir Nzxt C850 Gold değil , kelimeler birbirine çok yakın , yanıltıcı olabiliyor , bazı firmalar da sitelerinde bu konuda hiç yardımcı olmuyor ! .