Ryzen 5 7600 işlemcim ve RX 9070XT ekran kartım var. Oyunu en düşük ayarlarda 100 FPS en yüksek ayarlarda 80 FPS ile anca oynayabiliyorum.
Denediğim çözüm yöntemleri:
Bu durumla alakalı mı bilmiyorum ancak ekran kartı driverını güncellemeden önce sürekli driver çöküyordu. Driveri güncelledim bu durumun sıklığı azaldı ancak çözüm olmadı. Acaba ekran kartımda bir problem olabilir mi? Güç tüketimlerine baktım yük testine soktum bir problem görünmüyor gibi.
Denediğim çözüm yöntemleri:
- Ayarlardan oyun modu, donanım hızlandırma ve yüksek performanslı ekran kartı seçimi.
- Oyun içi ayarların hepsini düşürüp yükselttim.
- Oyun içi FSR ile oyun biraz daha smooth oluyor ama bu sefer gecikme çok oluyor ve sürekli duvar arkası ölüyorum.
- User. CFG ayarı ile işlemci çekirdek kullanımlarını sınırlandırmayı vs de denedim.
- Ekran kartı driverim en son WHQL olan sürüm, BIOS sürümüm ise en güncel olan versiyon.
Bu durumla alakalı mı bilmiyorum ancak ekran kartı driverını güncellemeden önce sürekli driver çöküyordu. Driveri güncelledim bu durumun sıklığı azaldı ancak çözüm olmadı. Acaba ekran kartımda bir problem olabilir mi? Güç tüketimlerine baktım yük testine soktum bir problem görünmüyor gibi.