Şu aralar başka oyun çok oynamadığım için çok emin değilim, ama cs de 200, valorantta 300, lolde ise 140-150 fps alıyorum. Ayrıca driver çökme problemini sürekli yaşıyorum oyundan bağımsız olarak da oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Şu şekilde bir hata alıyorum hocam.@ERDMRDML, driver çöküyor derken nasıl oluyor hocam? Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?
Dosya Ekleri
Kartınızın ve PSU'nuzun marka modeli nedir? Sadece BF6'da oluyorsa hemen sisteme bağlamamak gerekiyor ama kart arızası ya da PSU yetmezliği gibi bir durum olabilir. DDU'yu güvenli modda kullandınız değil mi?
Evet DDU ile sürücü yükleme işlemini güvenli modda gerçekleştirdim. Ekran kartı Gigabyte Gaming OC modeli, güç kaynağı ise rampage'in kasasının içinde gelen hazır güç kaynağı. Güç kaynağından memnun değildim zaten yeni bir güç kaynağı siparişi verdim. Değişim yaptıktan sonra tekrar kontrol sağlayacağım.Kartınızın ve PSU'nuzun marka modeli nedir? Sadece BF6'da oluyorsa hemen sisteme bağlamamak gerekiyor ama kart arızası ya da PSU yetmezliği gibi bir durum olabilir. DDU'yu güvenli modda kullandınız değil mi?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-