• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

R5 7600X için 5.500 TL'ye kadar sıvı soğutma tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 369
Bütçe
5.500 TL
Önerimdir. Enermax alacaksan kesinlikle ölçümlerini iyi yap. Benim gibi sırf bu yüzden uğraşmamış olursun. Radyatörü epey bir kalın her kasaya sığmayabiliyor.

Önerimdir. Enermax alacaksan kesinlikle ölçümlerini iyi yap. Benim gibi sırf bu yüzden uğraşmamış olursun. Radyatörü epey bir kalın her kasaya sığmayabiliyor.
Bu yuzden LF3 Pro'dan vazgectim. Enermax'i eliyorum direkt o zaman.

@ircoas 280'liğe çok takılmayın. 240-360 işinizi görür, ön panel düşünmüyorsanız 240 alınabilir yani. 280'lik model piyasada çok yok, bakmak lazım.
Tamamdır hocam o zaman. ML240 V2 gibi elimde patlamayacak en iyi model hangisidir? Bütçe belli.

Bu yuzden LF3 Pro'dan vazgectim. Enermax'i eliyorum direkt o zaman.
Enermaxın soğutma ve radyatör kalitesi hakkında şüphem yok ama gerçekten radyatör kalınlığı benim için büyük sorun yarattı.

38mm yazdığına bakmayın 38.5'dan ölçüm yapın.

Enermaxın soğutma ve radyatör kalitesi hakkında şüphem yok ama gerçekten radyatör kalınlığı benim için büyük sorun yarattı.
Evet kalın radyatörmüş. İstesem de alamam.

@michaelscofield, @Ayhan Dönmez, @RapidLemming955, Hocalarim sonuc olarak hangi sogutucuyu almaliyim?

Son düzenleme:
İfadeler: ryz

Sorun yaşamazsın ikisinde de. 240 AIO bu işlemciye yeterli, sadece dediğim gibi stokta kullanmayın. TF-7 macun kutuya dahil Thermalright'da. DDR5 rehberi var forumda, Hynix modüllerin varsa 6000 MT/s 1:1 ayarla oradan. Ek olarak PBO ayarları kısmı da mevcut. PBO Advanced menüsünden ayarlayıp VT3 testi alacaksın. Hepsi bahsedildi rehberde.

Ocypus.

Hydronaut var hangisi daha iyi?
Bir 240'lıktan başka 240'lığa geçmek fark yaratıcak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…