Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.500 TL
- Makaleler
- 1
Bu yuzden LF3 Pro'dan vazgectim. Enermax'i eliyorum direkt o zaman.Önerimdir. Enermax alacaksan kesinlikle ölçümlerini iyi yap. Benim gibi sırf bu yüzden uğraşmamış olursun. Radyatörü epey bir kalın her kasaya sığmayabiliyor.
Tamamdır hocam o zaman. ML240 V2 gibi elimde patlamayacak en iyi model hangisidir? Bütçe belli.@ircoas 280'liğe çok takılmayın. 240-360 işinizi görür, ön panel düşünmüyorsanız 240 alınabilir yani. 280'lik model piyasada çok yok, bakmak lazım.
ryz
Uzman
Enermaxın soğutma ve radyatör kalitesi hakkında şüphem yok ama gerçekten radyatör kalınlığı benim için büyük sorun yarattı.Bu yuzden LF3 Pro'dan vazgectim. Enermax'i eliyorum direkt o zaman.
38mm yazdığına bakmayın 38.5'dan ölçüm yapın.
Evet kalın radyatörmüş. İstesem de alamam.Enermaxın soğutma ve radyatör kalitesi hakkında şüphem yok ama gerçekten radyatör kalınlığı benim için büyük sorun yarattı.
@michaelscofield, @Ayhan Dönmez, @RapidLemming955, Hocalarim sonuc olarak hangi sogutucuyu almaliyim?
Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 Sıvı Soğutucu
Hem su bloğu hem de fanlar, desteklenen anakart yazılımı ile kontrol edilebilen ve senkronize edilebilen adreslenebilir RGB aydınlatma ile donatılmıştır.
Ocypus Sigma L24 PRO Siyah 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Sigma L24 PRO Siyah 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Evet kalın radyatörmüş. İstesem de alamam.
@michaelscofield, @Ayhan Dönmez, @RapidLemming955, Hocalarim sonuc olarak hangi sogutucuyu almaliyim?
![]()
Hem su bloğu hem de fanlar, desteklenen anakart yazılımı ile kontrol edilebilen ve senkronize edilebilen adreslenebilir RGB aydınlatma ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
Ocypus Sigma L24 PRO Siyah 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sorun yaşamazsın ikisinde de. 240 AIO bu işlemciye yeterli, sadece dediğim gibi stokta kullanmayın. TF-7 macun kutuya dahil Thermalright'da. DDR5 rehberi var forumda, Hynix modüllerin varsa 6000 MT/s 1:1 ayarla oradan. Ek olarak PBO ayarları kısmı da mevcut. PBO Advanced menüsünden ayarlayıp VT3 testi alacaksın. Hepsi bahsedildi rehberde.
Ocypus.Evet kalın radyatörmüş. İstesem de alamam.
![]()
Hem su bloğu hem de fanlar, desteklenen anakart yazılımı ile kontrol edilebilen ve senkronize edilebilen adreslenebilir RGB aydınlatma ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
Ocypus Sigma L24 PRO Siyah 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hydronaut var hangisi daha iyi?Sorun yaşamazsın ikisinde de. 240 AIO bu işlemciye yeterli, sadece dediğim gibi stokta kullanmayın. TF-7 macun kutuya dahil Thermalright'da. DDR5 rehberi var forumda, Hynix modüllerin varsa 6000 MT/s 1:1 ayarla oradan. Ek olarak PBO ayarları kısmı da mevcut. PBO Advanced menüsünden ayarlayıp VT3 testi alacaksın. Hepsi bahsedildi rehberde.
Bir 240'lıktan başka 240'lığa geçmek fark yaratıcak mı?
RapidLemming955
Yetkin
Şu an memnunsanız geçmenize gerek yok. Sıcaklık değerleri nedir?Hydronaut var hangisi daha iyi?
Bir 240'lıktan başka 240'lığa geçmek fark yaratıcak mı?
Fanları BIOS'dan fullediğim halde 3DMark Time Spy'da;Şu an memnunsanız geçmenize gerek yok. Sıcaklık değerleri nedir?
Bu değerleri alıyor. Macun ve fan ayarlarından önce 95-98 civarıydı. Şimdi 87-88 anca.
Bu da normalden düşük.