Belki Vatan'daki montajı yapamadı ya da dandik macun sürdüler. Nasıl bu kadar eminsiniz? Daha geçen sıvı soğutucunun bakırdaki etiketini sökmeden montaj yapmışlardı.

Daha önce kendim montajladim sonra yanlıştır deyip vatana götürdüm sonrasında kendim çıkarıp tekrar macun sürüp montajladim gayet güzel montajlamisti çok güzelde ilgilenmisti format attım PC'ye şu an sıcaklıklar boşta 50-60 derece yükte 75-78 sıcaklık testi yapmadım.

Vatan Bilgisayar montaj ve kablolama konusunda çok kötü. Ryzen 5 5500 sistem almıştım montaj aşamasında diye 20 gün bekledim üstüne bir de sistem boşta 35 derecelerde çalışıyordu. Kendim baştan söküp elden geçirdim MX-4 macun ile. Boşta 17 dereceye kadar düşürdüm. Siz yine de bir elden geçirin kasayı.

Kasayı ilk vatandan aldım ve daha sonrasında kendim upgrade yaptım kasa elime gelir gelmez montajlamaya baktım gayet de güzel montajlamislardi kablo düzeni bile vardı ekran kartı takacağım yerin kilidini bile açmış göndermişler her vatan dükkanı aynı ilgiyi göstermiyor olabilir.

Phantom spirit ile boşta 70 derece bir problem göstergesidir. Ayrıca niye vatana güveniyorsun ki?

Ben 5600 ve aynı soğutucu ile 130-150W çekiyorum anca boşta 65, yükte (85) oluyor.

Sıcaklıklar düzeldi formattan sonra boşta 50-60 yükte 75 sizinki biraz fazla gibi.

Not: Herkes vatana giydirmis benim burada vatan firmasını savunduğum yok parçaları oradan aldığım için gidip taktırdım yazdığımı yanlış anlamışsınız.

Son düzenleme:
Phantom spirit ile boşta 70 derece bir problem göstergesidir. Ayrıca niye vatana güveniyorsun ki.

Daha önce kendim montajladim sonra yanlıştır deyip vatana götürdüm sonrasında kendim çıkarıp tekrar macun sürüp montajladim gayet güzel montajlamisti çok güzelde ilgilenmisti format attım PC'ye şu an sıcaklıklar boşta 50-60 derece yükte 75-78 sıcaklık testi yapmadım.

Kasayı ilk vatandan aldım ve daha sonrasında kendim upgrade yaptım kasa elime gelir gelmez montajlamaya baktım gayet de güzel montajlamislardi kablo düzeni bile vardı ekran kartı takacağım yerin kilidini bile açmış göndermişler her vatan dükkanı aynı ilgiyi göstermiyor olabilir.

Sıcaklıklar düzeldi formattan sonra boşta 50-60 yükte 75 sizinki biraz fazla gibi.

Not: Herkes vatana giydirmis benim burada vatan firmasını savunduğum yok parçaları oradan aldığım için gidip taktırdım yazdığımı yanlış anlamışsınız.

Hocam benimkinin yüksek olmasının sebebi yazdığım şekilde 150W kadar güç çekebilmesindedir.

Ha olabilir pardon bende OC yapmak istiyorum ama anakart 2x8 pin ben tek pin kullanıyorum o yüzden korkuyorum OC veya UV yapmaya.

Bende de 8+4 pin var ama 4pin takmıyorum. 8 pin tek başına 336W guc sağlayabiliyor bu sebeple OC yaparken korkunuz olmasın. R9 serisi takacaksanız o başka...