Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SunseTTime 2

Üstün
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar günaydın. BF6'yı beklerken kütüphanemde olan ama daha önce hiç oynamadığım BF V'i denemek istedim. Fakat birçok ayar denediğim halde oyunu akıcı hale getiremedim. Dönüşlerde görüntü bozuluyor, asla akıcı değil. Araştırdığımda Frostbite oyun motoru ve G-Sync uyumsuzluğuna yönelik şikayetler gördüm. Ne kadar doğru bilmediğim için oyunu oynayan kişilere danışmanın daha doğru olacağını düşündüm. Sizce?

Denediğim ayarlar; VRR açık/kapalı, Vsync açık/kapalı, DX12 açık/kapalı, GPU Memory Restriction açık/kapalı, FPS cap 144-165-175-179-180, High Dynamic Range açık/kapalı...

NOT: Hikaye modu oynanabilir düzeydeydi, gözümü rahatsız etmedi. Online girdiğim anda başladı bu durum. BF1'de de benzer durum başıma geliyordu ama bu BF1'den çok daha kötü bir halde. Oyunlar mı bozuldu, yeni sistemler mi prenses oldu anlamıyorum artık. 1050 Ti eski laptopum ile sıfır ayar yapıp akıcı oynadığım dönemleri o kadar çok özlüyorum ki anlatamam...

Sistem Bilgisi: 7600X 5060 Ti, B650M S2H
İşletim Sistemi: W10
Bios Sürümü: FA5
NVDIA Sürümü: 577

Son düzenleme:
LatencyMon ile test yapıp paylaşır mısın?

DX11 ve Future Frame Rendering ayarını açıp deneyin.

Arkadaşlar günaydın. BF6'yı beklerken kütüphanemde olan ama daha önce hiç oynamadığım BF V'i denemek istedim. Fakat birçok ayar denediğim halde oyunu akıcı hale getiremedim. Dönüşlerde görüntü bozuluyor, asla akıcı değil. Araştırdığımda Frostbite oyun motoru ve G-Sync uyumsuzluğuna yönelik şikayetler gördüm. Ne kadar doğru bilmediğim için oyunu oynayan kişilere danışmanın daha doğru olacağını düşündüm. Sizce?

Denediğim ayarlar; VRR açık/kapalı, V-Sync açık/kapalı, DX12 açık/kapalı, GPU Memory Restriction açık/kapalı, FPS cap 144-165-175-179-180, High Dynamic Range açık/kapalı...

NOT: Hikaye modu oynanabilir düzeydeydi, gözümü rahatsız etmedi. Online girdiğim anda başladı bu durum. BF1'de de benzer durum başıma geliyordu ama bu BF1'den çok daha kötü bir halde. Oyunlar mı bozuldu, yeni sistemler mi prenses oldu anlamıyorum artık. 1050 Ti eski laptopum ile sıfır ayar yapıp akıcı oynadığım dönemleri o kadar çok özlüyorum ki anlatamam...

Sistem Bilgisi: 7600X 5060 Ti, B650M S2H
İşletim Sistemi: Windows 10
BIOS Sürümü: FA5
NVIDIA Sürümü: 577

Oyun kaynaklı olduğunu zannetmiyorum, bende tüm BF oyunları var hepsini oynarım akıcılık sorunu hiç yaşamadım, BF6 dahil.

Oyun kaynaklı olduğunu zannetmiyorum, bende tüm BF oyunları var hepsini oynarım akıcılık sorunu hiç yaşamadım, BF6 dahil.
R6, Dying Light, Resident Evil: Village, Spider-man Remastered isimli oyunları V-Sync açık akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Sıfır drop, sıfır akıcılık sorunu. O yüzden oyuna yormuştum.

NOT: V-Sync açmayıp FPS'yi 180'e sabitlemezsem bu oyunlar da akıcı olmuyor o apayrı bir konu. Bunun sebebini henüz bulamadım. Oyunları 180 altı ve üstüne FPS değerine sabitlediğimde, FPS sınırını kaldırdığımda dönüşlerde görüntü ciddi anlamda bozuluyor.

Ben AMD kart kullanıyorum oyunun NVIDIA ile bir sorunu varsa ona bir şey diyemem.

İlginç, bende RX6600 var BF6'da sorun yaşarım diyordum onda bile yağ gibi akıyordu oyun.

RAM ne var sistemde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.