Kısmadım %20 fulledim. Bu arada değişik bir şey oldu. Oyundayken ekran kartı anlık çöktü. Farkında değildim tüm ayarları sıfırlamış. Oyuna döndüm ama cw sesi yine yok. Sonra tekrar gelmeye başladı. Bir de yaşadığım sorun arada çöküşler oluyor. AMD Software'den hata alıyorum.

Eki Görüntüle 180386

Ses farkını şöyle göstereyim. Rdr 2 açıkken kaydettim.

Eski

Yeni

@Ayhan Dönmez çökmelerin sebebini anlarsam çözülecek gibi. Mesela az önce LoL e girdim. Cw sesi başladı ama zamanla kesildi. Bu ow ayarlarının etkisiyle bu sonucu aldım. FPS kaybımda yok.

Stabil olmayabilir belki, oyundan oyuna değişiyor stabilite, test etmen lazım iyice. Bir oyunda hiç çökme drop olmazken diğerinde drop ve crash-çökme meydana geliyor.

Stabil olmayabilir belki, oyundan oyuna değişiyor stabilite, test etmen lazım iyice. Bir oyunda hiç çökme drop olmazken diğerinde drop ve crash-çökme meydana geliyor.

Şimdilik eskisine göre tahammül edilebilir düzeyde oldu. Bulabildiğim diğer çözüm bobinlere yapıştırıcı ile girişmek. Macunu yeni değiştirmiş olmasaydım denerdim. 😂

Şimdilik eskisine göre tahammül edilebilir düzeyde oldu. Bulabildiğim diğer çözüm bobinlere yapıştırıcı ile girişmek. Macunu yeni değiştirmiş olmasaydım denerdim. 😂
1756686393662.webp

Hangi birine yapıştırıcan. Choke işini görür senin.

Eki Görüntüle 180389

Hangi birine yapıştırıcan. Choke işini görür senin.
https://www.techpowerup.com/forums/...asily-fix-coil-whine-coil-choke-noise.294015/ işe yarıyor diyen de var yaramıyor diyen de. Bu cızırtı uğruna riske girerim ben. 😂

Afterburner ya da AORUS ENGINE uygulamasından "Auto OC" dener misin bir yarım saat kadar test ediyor kartı ve ona göre OC ayarları ekliyor. Belki o da sesin azalmasına yardımcı olabilir.
After burner de neden bilmiyorum ocscanner gözükmüyor. AMD software de auto oc yaptım ama bir sonuç vermedi. Manuel olan daha etkili.

Son düzenleme: