Clive

Çalışkan
Dostlar selamlar. Geçenlerde Kernel 41 hatasıyla sorun yaşıyordum ve sorunun 90% PSU'dan kaynaklandığını düşündüğüm için yeni bir PSU alacağım. Ancak garanti bana sadece bu 2 PSU'dan birini sağlayabilirmiş. Birisi Gigabyte'in GP-UD1000GM modeli, bir diğeri ise Deepcool PN850D modeli. Gigabyte PSU'larda bazen sorunlar olduğunu duymuştum ancak emin olmadığımdan sormak istedim.

Full sistem:
R5 7600X
RX 7900XT
32 GB Ram 6400MHZ
1 TB SSD
Gigabyte B650 Gaming Plus Wifi

Dostlar selamlar. Geçenlerde Kernel 41 hatasıyla sorun yaşıyordum ve sorunun 90% PSU'dan kaynaklandığını düşündüğüm için yeni bir PSU alacağım. Ancak garanti bana sadece bu 2 PSU'dan birini sağlayabilirmiş. Birisi Gigabyte'in GP-UD1000GM modeli, bir diğeri ise Deepcool PN850D modeli. Gigabyte PSU'larda bazen sorunlar olduğunu duymuştum ancak emin olmadığımdan sormak istedim.

Full sistem:
R5 7600X
RX 7900XT
32 GB Ram 6400MHZ
1 TB SSD
Gigabyte B650 Gaming Plus Wifi
Bütçe ne?

Gigabyte PSU'nun ilk sürümlerinde bu model testte patlamıştı. Size eski sürümlerinden yollayabilirler, yeni modellerinde düzeldi mi bilmiyorum. Ben DeepCool PN850D öneririm açıkçası. Bildiğim kadarıyla daha iyi kapasitörler bulunuyor. Daha güvenli bir platformda ayrıca.

Gigabyte PSU'nun ilk sürümlerinde bu model testte patlamıştı. Size eski sürümlerinden yollayabilirler, yeni modellerinde düzeldi mi bilmiyorum. Ben DeepCool PN850D öneririm açıkçası. Bildiğim kadarıyla daha iyi kapasitörler bulunuyor. Daha güvenli bir platformda ayrıca.
Ben de aynısını düşünüyorum açıkçası. Şimdiki PSU Deepcool 800 watt bronz ama bazı oyunlarda mesela Stalker 2 gibi GPU bir anda 1-2 saniyeliğine 420-450 Watt çekiyor. O yüzden 1000 Watt'lık düşünmüştüm ama bu modelden şüphe ettim biraz ve YT'de Coil Whine sorunu, akımıa karşı iyi koruma sağlayamama gibi sorunlar var mış. En iyisi Deepcool gibi duruyor. Teşekkürler öneri için

Ben de aynısını düşünüyorum açıkçası. Şimdiki PSU Deepcool 800 watt bronz ama bazı oyunlarda mesela Stalker 2 gibi GPU bir anda 1-2 saniyeliğine 420-450 Watt çekiyor. O yüzden 1000 Watt'lık düşünmüştüm ama bu modelden şüphe ettim biraz ve YT'de Coil Whine sorunu, akımıa karşı iyi koruma sağlayamama gibi sorunlar var mış. En iyisi Deepcool gibi duruyor. Teşekkürler öneri için.
850w fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum. Rica ederim.