Detaylar
Kim cevapladı?İstediğiniz bir Linux dağıtımını kullanabilirsiniz.Zamanında bir miktar Linux kullandım hangi dağıtımları önerebilirsiniz.
Sistemim:
- R5 7640HS
- 16 GB RAM
- RTX 4060 laptop
- 1 TB SSD
Windows'a benzer yapısı gereği Zorin OS benim ilgimi çokça cezbetmişti.Zamanında bir miktar Linux kullandım hangi dağıtımları önerebilirsiniz.
Sistemim:
- R5 7640HS
- 16 GB RAM
- RTX 4060 laptop
- 1 TB SSD
Onun dışında Pop OS olabilir.
Reend
Üstün
Sisteminiz tüm dağıtımlar için yeterli. Nasıl bir dağıtım arıyorsunuz hocam? Ama genel kullanıma uygun ve orta seviye kullanıcılara hitap ettiği için OpenSUSE öneririm size.Zamanında bir miktar Linux kullandım hangi dağıtımları önerebilirsiniz.
Sistemim:
- R5 7640HS
- 16 GB RAM
- RTX 4060 laptop
- 1 TB SSD
Sisteminiz tüm dağıtımlar için yeterli. Nasıl bir dağıtım arıyorsunuz hocam? Ama genel kullanıma uygun ve orta seviye kullanıcılara hitap ettiği için openSUSE öneririm size.
Günlük kullanım için oyun oynamıyorum fazla maximum Minecraft falan öyle söyleyeyim size.
Linux Mint yükle rahatına bak.Günlük kullanım için oyun oynamıyorum fazla maximum Minecraft falan öyle söyleyeyim size.
Arayüzünü vesaire sevmiyorum.
Linux Mint için farklı masaüstü ortamı seçenekleri var onlara bakınız.
Linux Mint için farklı masaüstü ortamı seçenekleri var onlara bakınız.
Sadece arayüzü değil direk dağıtımın kendisini sevmiyorum çok yeni başlayan biri için geliyor ben zaten halihazırda bazı amaçlar için Linux kullandım Linux mintide fazlaca kez kullandım gerek yok yani aynı şeyleri kullanmaya farklı şeyler lazım.
Sisteminiz tüm dağıtımlar için yeterli. Nasıl bir dağıtım arıyorsunuz hocam? Ama genel kullanıma uygun ve orta seviye kullanıcılara hitap ettiği için openSUSE öneririm size.
openSUSE kuracağım hocam sanırım.
Yeni konular
-
2.000 TL'ye kadar Satranç, Tavla ve Dama takımı önerisi
- CyHaN_Atalay
-
Elektronik Spigen 45W USB-C hızlı şarj aleti + örgü şarj kablo 499 TL
- mortem.dll
-
-
-
-
Rehber GPU kullanımının %99 olması normal mi, yoksa bu bir sorun mu?
- mortem.dll
-
-