Corsair iCUE LİNK H150İ LCD 360 MM Beyaz ile aynı işlemciyi kullanıyorum. Boşta 55-60 derece. şaka gibi bir işlemci. üstelik 105w değeri ve pbo açık değil. var hesabını sen yap hocam.

Yani sistemde ekran kartı yok. Hem işlemciyi hem işlemcideki grafik birimini kullanıyorsunuz. Gayet doğal.

Sizinki doğal değil ama boş beleş bir sıvı soğutma olsa da 65W'lık bir işlemci sıvı soğutmayla o derecelere çıkmamalı.
O zaman ben kendimi kesmem lazım kanka, Corsair İCUE LİNK H150İ LCD 360 MM sıvı soğutma ile kullanıyorum, 9600X'i boşta, 50 50 derece, oyunlarda 75 80 derece

Son düzenleme:
Corsair iCUE LİNK H150İ LCD 360 MM Beyaz ile aynı işlemciyi kullanıyorum. Boşta 55-60 derece. şaka gibi bir işlemci. üstelik 105w değeri ve pbo açık değil. var hesabını sen yap hocam.

O zaman ben kendimi kesmem lazım kanka, Corsair İCUE LİNK H150İ LCD 360 MM sıvı soğutma ile kullanıyorum, 9600X'i boşta, 50 50 derece, oyunlarda 75 80 derece
Undervolt yap hocam 0,15lik. Mis gibi oluyor.

Bu videodan yapmıştım hocam ben.

Sağolasın çok teşekkür ederim. Neye üzülüyorum biliyor musun, daha önce ASUS TUF GAMİNG B650 PLUS WİFİ ve Corsair İCUE H100 rgb 240mm sıvı soğutma ile kullandım bu işlemciyi, işlemcim buz gibi çalışıyordu. Kendi çektiğim video bağlantısını alta bırakıyorum. Şimdi daha pahalı ürünlere sahibim ama işlemciyi soğutamıyorum, gerçekten paramızın karşılığını alamıyoruz, bu çok utanç verici ve çok sinir bozucu...