Antalya tarafındayım.
Detaylar
Kim cevapladı?oğuz sasi 90
Bilgin
Düşüneceğim. Açıp kullanıldı mı yoksa sıfır duruyor mu?
Düşüneceğim. Açıp kullanıldı mı yoksa sıfır duruyor mu?
Sıfır duruyor, iki hafta önce falan alındı. Kullanmak için almadım.
Bütçeniz yetiyor ama. Bütçeniz yetiyorken 7500F - B650M-R ve 2K monitör almanız çok daha mantıklı.
oğuz sasi 90
Bilgin
7500f giriş seviye değil mi hocam almışken sağlam bir işlemci ve anakart alıp monitörü sonraya ertelemeyi düşünüyordum.Bütçeniz yetiyor ama. Bütçeniz yetiyorken 7500F - B650M-R ve 2K monitör almanız çok daha mantıklı.
2K oynadığınız zaman işlemcinin pek önemi kalmıyor. 7500F 2K'da 9070XT'ye hayli hayli yetiyor.7500f giriş seviye değil mi hocam almışken sağlam bir işlemci ve anakart alıp monitörü sonraya ertelemeyi düşünüyordum.
oğuz sasi 90
Bilgin
Doğrudur. Acelesi olmadığı için monitörü öbür ay halledeceğim. Zaten şu an ortada ekran kartından başka bir şey yok o da kargoda2K oynadığınız zaman işlemcinin pek önemi kalmıyor. 7500F 2K'da 9070XT'ye hayli hayli yetiyor.

O zaman tamamdır. Ben hep 1080p kullanacaksınız sandım.Doğrudur. Acelesi olmadığı için monitörü öbür ay halledeceğim. Zaten şu an ortada ekran kartından başka bir şey yok o da kargoda![]()
demjr 90
Üstün
9700X alırdım şahsen.İyi sosyal medyalar. Kısa tutacağım, 1080p'de 9070 XT ile kullanacağım. Bütçe kısıtlı; 9700X alırsam anakarttan kısarım, B850M-K alabilirim. 9600X alırsam anakartı B850M-Force alabilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Tüm dizi film platformlarını tek bir yerde toplayan bir uygulama var mı?
- yusfucuklar321
-