Sistem topluyorum, ekran kartını aldım. İşlemci olarak da R5 9600X ya da R7 7700 düşünüyorum. Buna uygun bir anakart bakıyorum. Mümkünse anakartın PCIe 5.0 girişi olmasını istiyorum, çünkü aldığım ekran kartı 5.0 destekli. Sizin bildiğiniz modeller var mıdır? Bütçem en fazla 9 bini zorlayabilir; fakat ne kadar fiyat düşerse, benim için o kadar iyi olur.
Hocam şimdi gözüme pahalı geldi, MSI anakart beni zorlar hocam. Attığınız anakartın bir de Gigabyte B650 Gaming X AX V2 Wi-Fi bu olanı var, neredeyse ayni fiyatlar bir farkı var mı?
Hocam Eagle AX'de 16 faz varken diğerinde 11 faz var ve fiyatına göre daha mantıklı geldi bana, ayrıca PCIe Gen5 SSD yuvası var mış Eagle AX modelinde.
Hocam Eagle AX'de 16 faz varken diğerinde 11 faz var ve fiyatına göre daha mantıklı geldi bana, ayrıca PCIe Gen5 SSD yuvası var mış Eagle AX modelinde.
Hocam Eagle AX'de 16 faz varken diğerinde 11 faz var ve fiyatına göre daha mantıklı geldi bana, ayrıca PCI-e Gen5 SSD yuvası var mış Eagle AX modelinde.
Gen 5 normal kullanıcı için gerçekten çok gereksiz, kullanılan MOSFET sayısı fazla olmasına rağmen AX'e göre fazla ısınmış, hem BIOS flashback yok eagle olanda hem de diğer M.2 slotlarında soğutma yok.
Gen 5 normal kullanıcı için gerçekten çok gereksiz, kullanılan MOSFET sayısı fazla olmasına rağmen AX'e göre fazla ısınmış, hem BIOS flashback yok eagle olanda hem de diğer M.2 slotlarında soğutma yok.
Evet, siz deyince farkettim M.2 soğutması olmaması kötü olmuş. Ayrıca BIOS flashback olmamasına da şaşırdım böyle pahalı bir anakartta, hayret. Dedikleriniz mantıklı geldi harbiden de.
Paylaştığım anakart Wi-Fi olan zaten AX o anlama geliyor. @Stormweaver
Paylaştığım anakart Wi-Fi olan zaten AX o anlama geliyor. @Stormweaver
hocam x ax v2 alacağım sanırım sağ olun bios flashback olması benim için önemli daha sonradanda ssd 2. bir ssd takmayı düşünüyorum soğutma bloğu olması güzel olur.