Xackwild

Becerikli
  • Anakart: MSI X370 SLI PLUS
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 1700
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 22H2

Minidump

Samsung USB sürücüsü hata vermiş gibi duruyor. Windows Aygıt Yöneticisi'nde "Samsung Android USB Devices" başlığı altında gizli cihazları göster seçeneğini kullanarak bu sürücüleri kaldır.
Vanguard'ı da kaldırıp tekrar yükleyebilirsin.

Samsung USB sürücüsü hata vermiş gibi duruyor. Windows Aygıt Yöneticisi'nde "Samsung Android USB Devices" başlığı altında gizli cihazları göster seçeneğini kullanarak bu sürücüleri kaldır.
Vanguard'ı da kaldırıp tekrar yükleyebilirsin.
1775222336112.webp

Bahsettiğin sürücü bu sanırım. Vanguard nedir ve nasıl kaldıracağım?

Eki Görüntüle 238289
Bahsettiğin sürücü bu sanırım. Vanguard nedir ve nasıl kaldıracağım?
Evet sürücü, Samsung cihazınızı bir süre bağlamayın bilgisayara sebebin o olup olmadığı anlaşılır.
Vanguard Valorant hile önleme yazılımı. 2. attığınız resimden kaldırıp Valorant'a girip tekrar yükleyebilirsiniz.
Tekrar hata alırsanız minidump dosyalarını gönderebilirsiniz.

Evet sürücü, Samsung cihazınızı bir süre bağlamayın bilgisayara sebebin o olup olmadığı anlaşılır.
Vanguard Valorant hile önleme yazılımı. 2. attığınız resimden kaldırıp Valorant'a girip tekrar yükleyebilirsiniz.
Tekrar hata alırsanız minidump dosyalarını gönderebilirsiniz.
Windows Update' den cihazın sürücüsünü güncelledim. Şimdilik bir sorun yok, tekrarlarsa haber veririm. Yardımın için teşekkür ederim.

Sorunun çözülüp çözülmediğinde emin olmadığım için işaretlemiyorum. Biraz zaman geçsin hata tekrarlamazsa işaretlerim.

Son düzenleme: