Hocam selam. İnternetim bir ara kesildiği için mesajım gitti sandım ama gitmemiş kusura bakmayınız. Tesadüf eseri forumda dolanırken denk geldim gönderilmediğine. Evet, test ettim. Bende de NPU'yu görmüyor hiçbir şekilde. Halbuki cihazı alırken bir şey için kullandım diye hatırlıyorum. Sorun bence sürücü kaynaklı olabilir, benim için de.
Anlıyorum, dönüş için teşekkürler. Görev yöneticisinde gözüküyor ama test programları görmüyor, değil mi?

En güncel sürücüde yüklü gözüküyor yani 2026 daha güncel varsa nasıl bulurum bilemedim.

Anlıyorum, dönüş için teşekkürler. Görev yöneticisinde gözüküyor ama test programları görmüyor, değil mi?

En güncel sürücüde yüklü gözüküyor yani 2026 daha güncel varsa nasıl bulurum bilemedim.
Evet, dediğiniz şekilde oldu. Zaten görev yöneticisini her açtığımda NPU olarak ayrı bir birim görüyordum ama hiçbir şekilde çalışmadı. Windows 11 Pro 25H2 yüklü. Bütün sürücüler güncel. Bendeki cihaz Windows Update ile sürücü güncellemesi alıyor (ekran kartı hariç). Emin olmak için Radeon 780M, Chipset ve NPU sürücülerini baştan kurdum. Ancak sonuç aynıydı.