mrtsndnc
Başarılı
- Anakart: MSI B550 A-PRO
- İşlemci: AMD R7 5700X
- Ekran Kartı: MSI Gaming X GTX 1660 Ti
- İşletim Sistemi: Windows 11 Home
minidump ve C diskinde oluşan iki txt - Google Drive
drive.google.com
Ekran kartımı 561.09 sürümüne güncellerken, kaldırılıyor kısmında sistem dondu ve hiçbir komuta tepki vermedi. Yaklaşık 10 dakika beklediğime rağmen, güç tuşu üzerinden sistemi kapatıp yeniden açtım. Ekran kartı sürücüsü yoktu; NVIDIA App uygulaması da açılmıyordu. Temiz bir işlem olması için DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü ve NVIDIA App uygulamasını kaldırdım ve sadece grafik sürücüsünü yeniden kurdum. Masaüstündeyken belli bir süre sonra mavi ekran hatası aldım. Sistemi yeniden başlattığımda ekran kartı sürücüsü yoktu ve Aygıt Yöneticisi'nde tam olarak hatırlayamıyorum ama sürücü imzasıyla ve güvenlikle alakalı bir uyarı vardı. Tam bakarken bir daha mavi ekran verdi. Yeniden sistemi başlatmaya kalktığımda, iki defa boot kısmında takılı kaldı. Sonraki denememde bilgisayar ekran kartı sürücüsüyle beraber açıldı. Windows güncellemesi de gelmişti. Onu da yüklemeye kalktım, bir daha boot ekranında kaldı, sanıyordum ki kalmaz düzelmiştir diye ama kapatıp bilgisayarı açtığımda güncellemeyi attıktan sonra bilgisayar açıldı. Bu durum önceden de oluyordu ama çok sıklıkla değil, sorun görmüyordum. DDU ile temiz kurulum yapıyordum, bu sefer mavi ekran verene kadar. C diskinde iki tane TXT belirdi minidump klasörünün içinde ikisi de. NVIDIA App kullanıyorum, en son sürümünü.
Windows Update yapmadan önceki sürüm:
Windows Update yaptıktan sonraki sürüm:
Konuyu oluşturduktan sonra bilgisayarı kapattım ve şu an açtım. Normal bir şekilde açıldı, ekran kartı sürücüsü yüklü ve aktif durumda. Şu an bekliyorum, umarım geçici bir durumdur ve donanımdan kaynaklanmıyordur.
Son düzenleme: