BIOS ayarlarınıza girer misiniz hocam orada CPU ayarlarında çekirdeklerin açıp kapatıldığı ayarın olması gerekiyor şu anda evde değilim hangi sekmeden yapıldığını unuttum hocam eğer müsait olursam eve geçince yazacağım ama internette başka forumlardan sitelerden bulabilirseniz bir bakın derim.
Bende 3600'den 3700Xe geçiş yaptım ama herhangi bir sorun olmadı bende.

Hocam yardımın için teşekkür ederim. Şöyle bir çözüm buldum;

MSConfig'i çalıştır.

Önyükleme sekmesini seç.

Gelişmiş seçenekler... Düğmesine tıkla.

İşlemci sayısı onay kutusunun işaretli olmadığından emin ol (3600 6 cekirdek oldugu için 12'ye almışım) :)

Yukarıdaki onay kutusunun işaretini kaldır.

Tamam'a tıkla.

Uygula'ya tıkla.

Bilgisayarın yeniden başlamasına izin ver.

BIOS ayarlarınıza girer misiniz hocam orada CPU ayarlarında çekirdeklerin açıp kapatıldığı ayarın olması gerekiyor şu anda evde değilim hangi sekmeden yapıldığını unuttum hocam eğer müsait olursam eve geçince yazacağım ama internette başka forumlardan sitelerden bulabilirseniz bir bakın derim.
Bende 3600'den 3700Xe geçiş yaptım ama herhangi bir sorun olmadı bende.

Hocam bir de, PC'yi başlatınca şifremi giriyorum masaüstü görünüyor. Ekran 1 saniye simsiyah oluyor sonra masaüstü geri geliyor. Bunu nasıl çözerim?

Son düzenleme:
Hocam yardımın için teşekkür ederim. Şöyle bir çözüm buldum;

MSConfig'i çalıştır.

Önyükleme sekmesini seç.

Gelişmiş seçenekler... Düğmesine tıkla.

İşlemci sayısı onay kutusunun işaretli olmadığından emin ol (3600 6 cekirdek oldugu için 12'ye almışım) :)

Yukarıdaki onay kutusunun işaretini kaldır.

Tamam'a tıkla.

Uygula'ya tıkla.

Bilgisayarın yeniden başlamasına izin ver.

Hocam bir de, PC'yi başlatınca şifremi giriyorum masaüstü görünüyor. Ekran 1 saniye simsiyah oluyor sonra masaüstü geri geliyor. Bunu nasıl çözerim?

Hocam o konuda bir bilgim yok ama araştırayım daha önce hiç yaşamadım şundan olur desem yalan söylemiş olurum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
MSConfig'den yapılan sekmeyi biliyordum ama evde olmayınca MSConfig ismi aklıma gelmedi ben de tam tarif edemedim o yüzden biraz yarım yamalak oldu anlatımım kusuruma bakma hocam.
Sabah biraz da dalgınlığım vardı hocam.

Hocam o konuda bir bilgim yok ama araştırayım daha önce hiç yaşamadım şundan olur desem yalan söylemiş olurum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
MSConfig'den yapılan sekmeyi biliyordum ama evde olmayınca MSConfig ismi aklıma gelmedi ben de tam tarif edemedim o yüzden biraz yarım yamalak oldu anlatımım kusuruma bakma hocam.
Sabah biraz da dalgınlığım vardı hocam.

Hocam sağ olun, ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum yaptım. Sorun çözüldü.