Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Epic Games hesabımda GTA 5 mevcut. Zamanında ücretsiz dağıtılmıştı, ben de direkt Epic Games hesabı açıp GTA 5'i kütüphaneme eklemiştim. Ancak Rockstar, GTA 5'in Enhanced sürümünü yayınladığı için şu anda Epic Games hesabımda hem GTA 5 (Legacy sürümü), hem de GTA 5 Enhanced görünüyor. Sistemimde, Ryzen 7 5700X işlemci, 32 GB çift kanal RAM ve RTX 4070 ekran kartı mevcut. Sizce hangi sürümü kurmalıyım? FiveM gibi modlara ilgim yok.

Merhaba arkadaşlar. Epic Games hesabımda GTA 5 mevcut. Zamanında ücretsiz dağıtılmıştı, ben de direkt Epic Games hesabı açıp GTA 5'i kütüphaneme eklemiştim. Ancak Rockstar, GTA 5'in enhanced sürümünü yayınladığı için şu anda Epic Games hesabımda hem GTA 5 (Legacy sürümü), hem de GTA 5 Enhanced görünüyor. Sistemimde, Ryzen 7 5700X işlemci, 32 GB çift kanal RAM ve RTX 4070 ekran kartı mevcut. Sizce hangi sürümü kurmalıyım? FiveM gibi modlara ilgim yok.

Enhanced yükleyin diğeri 2013 PC versiyonu gibi bir şey eski sürüm yani. Ben 4070 laptop ile 2K DLSS Q 60 70 FPS oynamıştım. 1 ay önce frame generation güncellemesi geldi yeni grafiklerle enhanced 100FPS üstü güzelce oynarsınız.