aliozansoy06
Çalışkan
Arkadaşlar laptop alacağım, hemen cevaba ihtiyacım var. ASUS A15 alacağım ikisi de aynı laptop sadece birisi 42K onda Ryzen 5 var, diğeri 45k Ryzen 7 var. 3K çıkmaya gerek var mı?
Bana göre 2025 yılında bir laptop alıyorsan 8 çekirdek altı alınmamalı. Bütçe varsa ben çıkardım. Ama benim için pil süresi önemli diyorsan 7535hs de AMD Radeon™ 660M dahili grafik kartı var. Bazı kaynaklar dahili gpu yu kullanarak pil süresini uzatabilirsin diyor. 7435hs de ise dahili gpu yok yani sürekli harici ekran kartı kullanacak ekran kartın neyse.Arkadaşlar laptop alacağım, hemen cevaba ihtiyacım var. ASUS A15 alacağım ikisi de aynı laptop sadece birisi 42K onda Ryzen 5 var, diğeri 45k Ryzen 7 var. 3K çıkmaya gerek var mı?
teşekkürler hocam7435HS, işlemci olarak daha güçlü ancak içinde dahili GPU yok. Laptop her daim harici RTX 4060 gibi harici ekran kartını kullanır ve sonucunda çok daha az pil ömrü ve boşta biraz daha yüksek sıcaklıklar görürsün.
7535HS, işlemci olarak daha güçsüz ancak dahili GPU'su var.
Ben laptop kucağımda gezerim, pili dayansın, vs. diyorsan 7535HS al. Ben götürür masaya koyarım, orada takılırım diyorsan 7435HS al.