Crnooki
Çalışkan
Herkese iyi Sosyaller. Bugün sıkça karşılaştığım bir problemi çözemediğim için yazıyorum bu konuyu. Sabah bilgisayarımı açtım, bu sırada Riot işlemcisi arka planda açılıyor bildiğiniz üzere. Bilgisayarım direkt dondu, hiçbir kısayol komutu dahi dinlemedi. Farenin sol tuşuna bastığımda kulaklıktan 2 kısa "dıt dıt" sesi geliyordu her bastığımda ama ekranda hiçbir şey yok. Mecbur açma kapama düğmesinden kapatıp açtım. Sistem arıza vs. dedi, F1 ile başlattım bilgisayarı 2-3 reset derken düzeldi.
Şimdi diyeceksiniz ki "Niye Riot Client'i suçladın?", gün içinde oyundayken 2 dakika alt tabaka atayım dedim yine aynı şey, dondu PC. Reset attım mecbur kasadan. En son akşam açtım 1 oyun attım her şey güzel. Kapadım oyunu alt+F4 ile, ne göreyim, PC dondu yine. Hiçbir komutu algılamıyor. Zaten oyunu kapatınca masaüstünde bir bildirim vardı, fotosu ektedir. Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum ama şu "dıt dıt" sesi kafamı karıştırıyor. Yardımlarınızı rica eder iyi Sosyaller dilerim.
Sistemim:
Şimdi diyeceksiniz ki "Niye Riot Client'i suçladın?", gün içinde oyundayken 2 dakika alt tabaka atayım dedim yine aynı şey, dondu PC. Reset attım mecbur kasadan. En son akşam açtım 1 oyun attım her şey güzel. Kapadım oyunu alt+F4 ile, ne göreyim, PC dondu yine. Hiçbir komutu algılamıyor. Zaten oyunu kapatınca masaüstünde bir bildirim vardı, fotosu ektedir. Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum ama şu "dıt dıt" sesi kafamı karıştırıyor. Yardımlarınızı rica eder iyi Sosyaller dilerim.
Sistemim:
- R7 7700
- RX 7800 XT
- 32 GB DDR5 6000 MHz (EXPO1 modu aktif.)
Son düzenleyen: Moderatör:
. Funmarkt ise şu an 4. dakikasında sanırım sıcaklık değerlerinde hiçbir problem yok ama bir süre daha çalışmasını izleyeceğim.