berat_01
Yetkin
IPS 2K monitör kimseyi önermiyor, neden dersen ışık sızıntısı sorunları çok ciddi ve hiçbir firma buna önem vermiyor. Şimdi bir model eklendi, ışık sızması olur, sonra dönersin "sen önerdin, satın aldın ama böyle bir sorun var" dersin. O yüzden ben önermiyorum
Aldığım ürünlerde hep üst seviyedeydi ama ışık sızmasını hiçbir IPS monitör firması önemsemiyor. Ciddi bir sorun değil belki ama ben filmi çok izliyorum, o yüzden beni çok rahatsız ediyor.
Ben sırf o yüzden riske giriyorum, 1,5 yıl önce OLED çalışmasına karar verdim ve iyi ki OLED standardına göre çok yürüdüm.
IPS monitörde Dell satın alındı, ASUS da satın alındı, MSI da satın alındı, neredeyse onun markasının IPS 2K monitörünü sorgulama ve çok yüksek oranda ışık girişi var. O yüzden OLED'e geçtim.
Bu OLED'in fiyatı düşük diye önerdim. Yine de IPS alacaksanız, ışık sızıntısı takıntınız var ise ciddi araştırmaların, hatta ürünleri bireysel mağazadan test etmeden almamaya devam edin.
Şu anda kullandığım monitörde ışık sızıntısı var çok sorun değil bende yine ayrı bir konu kullanılabilir önerim diğer önerilerinize çok teşekkür ederim.