Detaylar
Kim cevapladı?Bütçeniz ve kasanız nedir?Ryzen 7 7800x3D için sıvı soğutucu arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Technopat'ta böyle bir konu açtığımda denier arkadaşlar olmuştu:
Eki Görüntüle 131279
Birde o işlemciyi uygun yollu soğutmak için kule tipi soğutucu almak çok daha mantıklı.
Son düzenleme:
Teacher80
Uzman
Arctic iyidir ama radyatörü ekstra kalın. Uygun kasa lazım. Kasanın radyatör ve anakart boşluğu fazla olmalı ya da üstte radyatör yeri cam panele çok yakın olmalı ki Arctic sıvı soğutma anakart soğutma bloklarına veya RAM'lere değmesin.
Arkadaşın bütçesini bilmeden arctis iyidir diye bunu dayamak ne kadar mantıklı? Ayrıca her Arctic olan model alınmaz. Arkadaşın bütcesi yetiyorsa 3. seriden kasasına uyan bir model alması iyi olur.Arctic iyidir ama radyatörü ekstra kalın. Uygun kasa lazım. Kasanın radyatör ve anakart boşluğu fazla olmalı ya da üstte radyatör yeri cam panele çok yakın olmalı ki Arctic sıvı soğutma anakart soğutma bloklarına veya RAM'lere değmesin.
Kasanızı tahmin mi edeceğiz hocam?
Bu arada ayırdığınız bütçe fazla bile.
Kasanıza uyuyorsa fazla bile gelir.
Kasa seçimi henüz yapmadım. Bütçemin alabileceği en iyi sıvı soğutmayı alıp ona uygun bir kasa alacağım.Kasanızı tahmin mi edeceğiz hocam?
O halde şöyle sorayım, kasa ve sıvı soğutma tavsiyesi soruyorum. PSU'm 850W o nedenle kasayla dahil PSU ihtiyacım yok.Kasanızı tahmin mi edeceğiz hocam?
@EfeA, Hocam yeni açtığım konuda tavsiyenizi bekliyorum. Kasa ve Sıvı Soğutucu Tavsiyesi
Son düzenleme:
SemhEngn
Başarılı