R7 7800X3D için undervolt değeri önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vadbav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 169

Vadbav

Başarılı
-20'ye çektim, stabil çalışıyor. Genelde BDO oynuyorum, 69'la 75 derece arası gidiyor, 4950 MHz ile 5050 MHz arasında dalgalanıyor değer. Herhangi bir takılma ya da mavi ekran yaşamadım 3 gündür. Daha fazlası denenmeli mi yoksa kafa mıdır -20?

Idle'da+Web'de gezinme/YT izleme vs gibi hafif yüklerde+Hafif oyunlarda medium işlemci kullanırken falan çakılmıyorsa -25 deneyebilirsin. -25 tutturamazsan -20'de kal hızları gayet iyi.

Idle'da+Web'de gezinme/YT izleme vs gibi hafif yüklerde+Hafif oyunlarda medium işlemci kullanırken falan çakılmıyorsa -25 deneyebilirsin. -25 tutturamazsan -20'de kal hızları gayet iyi.
Hepsini denedim hocam ne performans kaybı oldu nede takılma çakılma falan.

Idle'da+web'de gezinme/YT izleme vs gibi hafif yüklerde+hafif oyunlarda medium işlemci kullanırken falan çakılmıyorsa -25 deneyebilirsin. -25 tutturamazsan -20'de kal hızları gayet iyi.

Hepsini denedim hocam ne performans kaybı oldu ne de takılma çakılma D

Sıcaklıklar bir oyun için biraz fazla geldi.

Hocam sıcaklık biraz benim cahilliğimden oldu kasamın üstü 360mm almıyordu. Soğutucuyu önüne taktım. Kasanın önündeki 3 fanıda radyatörün öteki yüzüne monte ettik. Yalnız söyle bir sıkıntı oldu. Radyatörün kendi fanları dışarı üflüyor öndekiler içeri çekiyor orada bir türbülans var. Boş bir zamanımda çözeceğim inşallah. Sıcaklık o durumdan kaynaklı.

Fena değil o zaman. -25 deneyin dediğim gibi. Sorun olursa düşürürsünüz. Çözürlük neydi bu arada?

2K da oynuyorum Full grafik Remastered modunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…