Hepsini denedim hocam ne performans kaybı oldu ne de takılma çakılma D

Hocam sıcaklık biraz benim cahilliğimden oldu kasamın üstü 360mm almıyordu. Soğutucuyu önüne taktım. Kasanın önündeki 3 fanıda radyatörün öteki yüzüne monte ettik. Yalnız söyle bir sıkıntı oldu. Radyatörün kendi fanları dışarı üflüyor öndekiler içeri çekiyor orada bir türbülans var. Boş bir zamanımda çözeceğim inşallah. Sıcaklık o durumdan kaynaklı.

Ovvvv. Felaket bir durum var orada. Onu en kısa zamanda çözün hocam.

Sıcaklıklar da düzelince hiçbir problem kalmaz. İyi oyunlar. Ama dediğim gibi montaj işini ayarlayın.

Macun yenileme zamanı geliyor tek seferde hepsini halledeyim dedim o durumu düzeltince en az 5 derece oynar diye düşünüyorum.
Daha fazla bile oynayabilir. Normalde ısınan bir işlemci fakat elinizdeki soğutucu iyi. Hem macun hem hava akışı düzenlenirse 60 civarı takılmalı zaten. Başka oyunlarda kaç derece?

Daha fazla bile oynayabilir. Normalde ısınan bir işlemci fakat elinizdeki soğutucu iyi. Hem macun hem hava akışı düzenlenirse 60 civarı takılmalı zaten. Başka oyunlarda kaç derece?
Valorantta 65 67 arası, en son oynadığım hatırladığımda resident evil'in son oyunuydu onda da valoranttaki değeri veriyordu. BDO l3'ü sömüren bir oyun sanırım bide oyun baya büyük ve geniş işlemesi gereken çok veri oluyordur çünkü sıcaklık sabit değil Bi anda 74 oluyor tak diye 70e düşüyor 69a düşüyor sonra yine 73 oluyor bidaha düşüyor.

Valorantta 65 67 arası, en son oynadığım hatırladığımda resident evil'in son oyunuydu onda da valoranttaki değeri veriyordu. BDO l3'ü sömüren bir oyun sanırım bide oyun baya büyük ve geniş işlemesi gereken çok veri oluyordur çünkü sıcaklık sabit değil Bi anda 74 oluyor tak diye 70e düşüyor 69a düşüyor sonra yine 73 oluyor bidaha düşüyor.
Fan devri de durumda peki?

Eğer yüksek devirde değilse çok sıkıntı yok. Termal bakım ve fanları ayarlarsanız çok daha iyi sonuçlar olur?
Bu arada PBO yaptınız mı?
Yoksa sadece CO mu?
Yüksek devirde değiller hocam hissediliyor. Ayarlarda görsellerdeki gibi daha önce -15 de kullandım aynı ayarlarda -20 yaptım.

Dosya Ekleri

• IMG_2308.webp
    IMG_2308.webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2309.webp
    IMG_2309.webp
    1 MB · Görüntüleme: 13
Yüksek devirde değiller hocam hissediliyor. Ayarlarda görsellerdeki gibi daha önce -15 de kullandım aynı ayarlarda -20 yaptım.

Güzel, bir problem görünmüyor. Termal bakım ve fanları düzenleme ile çok daha iyi yerlere gelir. Bir an önce yapmanızı tavsiye ederim. Tehlikeli sıcaklıklar değil ama o yandan bir sıkıntı yok. İyi oyunlar. Dediğim gibi -25 de deneyebilirsiniz. Aynı testleri yapın, takılma falan olmazsa sıkıntı yok demektir. Fazlasına da gerek yok bence.

Güzel, bir problem görünmüyor. Termal bakım ve fanları düzenleme ile çok daha iyi yerlere gelir. Bir an önce yapmanızı tavsiye ederim. Tehlikeli sıcaklıklar değil ama o yandan bir sıkıntı yok. İyi oyunlar. Dediğim gibi -25 de deneyebilirsiniz. Aynı testleri yapın, takılma falan olmazsa sıkıntı yok demektir. Fazlasına da gerek yok bence.

Teşekkürler hocam. Çoktan beri yapardımda iş gözümde büyüdü. Sistemi toplayalı Temmuz'da 2 sene olacak. O zamandan beri bir elim varmadı. O haliyle bile yine de iyi vallahi. :)