-20'ye çektim, stabil çalışıyor. Genelde BDO oynuyorum, 69'la 75 derece arası gidiyor, 4950 MHz ile 5050 MHz arasında dalgalanıyor değer. Herhangi bir takılma ya da mavi ekran yaşamadım 3 gündür. Daha fazlası denenmeli mi yoksa kafa mıdır -20?

Global C-State ayarı kapatın, sonrasına All Core -20 VT3 testi alın. Integrated Graphics ayarı da kapatılacak. VT3 geçerse problem yoktur, -25 deneyebilirsin.

VT3:

Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI

y-cruncher - A Multi-Threaded Pi Program

1775150055257.webp

Memory 26G yazılacak, 7200 saniye yeterli. CPU+RAM tıklayın, sadece VT3 tikli olsun. Arka plan boş olacak, bellek temizliği sonrası teste başlanacak. PBO+RAM genel stabilite testidir. GUI sadece arayüzdür, Zip'ten çıkartın Y-Cruncher dosyasını. Sonrasında GUI .exe uzantılı dosyayı, Zip'ten çıkarttıktan sonra klasör içine atınız.

Bellek temizliği:

Yüksek devirde değiller hocam hissediliyor. Ayarlarda görsellerdeki gibi daha önce -15 de kullandım aynı ayarlarda -20 yaptım.

1776951416124.webp

Bu şekilde ayarlayıp anlatılan şekilde teste alın, arka plan boş olacak. Bellek temizliği sonrası sadece VT3 başında tik olsun. HWiNFO sensörler görsel iletin, test oturduktan sonra.