R7 7800X3D için undervolt değeri önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vadbav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 166
Valla ben de zamanında Laptop'ta bakımı yaptım yapacağım derken beklettim. En son GPU ve CPU 95 bandında dayanınca yaptım normalleşti şu an.
Benim sadece macun olsa çoktan yapardımda fanlarda falanda girişcem ya hocam o büyüdü gözümde ya. Takarken uğraştım çünkü.

Global C-State ayarı kapatın, sonrasına All Core -20 VT3 testi alın. Integrated Graphics ayarı da kapatılacak. VT3 geçerse problem yoktur, -25 deneyebilirsin.

VT3:

Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI

y-cruncher - A Multi-Threaded Pi Program

Memory 26G yazılacak, 7200 saniye yeterli. CPU+RAM tıklayın, sadece VT3 tikli olsun. Arka plan boş olacak, bellek temizliği sonrası teste başlanacak. PBO+RAM genel stabilite testidir. GUI sadece arayüzdür, Zip'ten çıkartın Y-Cruncher dosyasını. Sonrasında GUI .exe uzantılı dosyayı, Zip'ten çıkarttıktan sonra klasör içine atınız.

Bellek temizliği:

Yüksek devirde değiller hocam hissediliyor. Ayarlarda görsellerdeki gibi daha önce -15 de kullandım aynı ayarlarda -20 yaptım.

Bu şekilde ayarlayıp anlatılan şekilde teste alın, arka plan boş olacak. Bellek temizliği sonrası sadece VT3 başında tik olsun. HWiNFO sensörler görsel iletin, test oturduktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…