R7 7800X3D işlemciye ayar yapılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zalfo430
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 463

Bu tarzda olacaktır...

@Ayhan Dönmez Hocam, attığınız şeyden pek bir şey anlamadım. Sanırım onlar RAM hızını kendi ayarlamış, Expo yerine diğerlerini anlamadım.

Benim RAM'ler kötü diye mi ayarlanmıyor?

Ve kendin ayarlamanla anakartın otomatik ayarlaması arasındaki fark ne?

Fark var, bunun adına bir rehber oluşturdum. Kötü diye değil de içindeki çipten dolayı, elimin altında olsa ayarlardım. Sana da ayarlatabiliriz ama konu uzar ve bayabilir seni. İşten eve gelip 2 saat PC karşısına oturup da oyun oynamaya niyetin var. Bu işler biraz zaman alıyor. Sendeki modüller Micron yerine Hynix olsaydı hazır profil verecektik direkt, işin çok kolaylayacaktı.

Tamamdır hocam dediklerinizi yaparım akşama ondan sonra test edip yazarım. Bu işlemci ayarlarını yaptıktan sonra ekran kartına da ayar yapmak istiyorum o daha kolay diye duydum konu açarım onun için.

Tamamdır hocam dediklerinizi yaparım akşama ondan sonra test edip yazarım. Bu işlemci ayarlarını yaptıktan sonra ekran kartına da ayar yapmak istiyorum o daha kolay diye duydum konu açarım onun için.

Onun için artık yeni bir yazılım var, RTX 5000 serisi ise farklı yaklaşmak lazım.

İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…