Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sicholay

Çalışkan
Selamunaleyküm arkadaşlar,

Son zamanlarda hem ekran kartı hem de işlemci aşırı ısınmaya başladı. Oynadığım oyunlar World of Tanks ve The Hunter. Şu an kasa açılıyor ama görüntü yok. Klavyeye de güç gelmiyor. Ne yapmam lazım, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Şimdiden teşekkürler.

Sistem:
  • R7 7800X3D
  • RTX 3070 Ti
  • 32 GB RAM
  • 1 TB M.2 SSD
  • Cooler Master 360mm sıvı soğutma

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğinizi yaptım tek slotla açıldı PC şu an FurMark testi yapıyorum gayet stabil gidiyor. Ama asıl soru şu 2.RAM slotuna takınca diğer RAM'i PC açılmıyor gene onun için nasıl bir yol izlemem lazım. Oyunlarda ekran kartı ve işlemci 80 dereceden inmiyor ama testte de 70i görmüyor ne iştir anlamıyorum

Konuyu takip eden biri olarak açılmasına sevindim (: Umarım o sıkıntıların da çözülür arkadaşlar görünce yardımcı olur zaten.

Konuyu takip eden biri olarak açılmasına sevindim (: Umarım o sıkıntıların da çözülür arkadaşlar görünce yardımcı olur zaten.

Allah razı olsun hocam ya inanın büyük bir yükün altından kalkmış olduk 🙏

İki RAM'de tek tek takınca çalışıyor mu?

Evet hocam tek RAM takınca görüntü geldi sonra 2.yi takınca düzeldi çok sağ olun :temenni:

Son düzenleme:
Şu an çözdüğünüz olayın ilk yaşadığınız sorunla alakası yok, kartınızın devre dışı kalması durumu, o tekrar yaşanabilir.