Hocam geçmiş olsun. Aynı olmasa da benzer bir tecrübeyi ben de paylaşmak isterim.
Bizde yıllardır kullanılan bir ekmek kızartma makinesi var. Bir sabah ekmek kızartma makinesi çalışırken (çalıştırdıktan 5-10 saniye kadar sonra) bir anda sigorta attı. Bu sırada da kendi odamda PC açıktı, masaüstünde boşta çalışıyordu. İlk kez olduğu için pek önemsemedim, sigorta anahtarını yeniden açarak ekmeğimi kızarttım ve PC'yi yeniden başlattım.
Ancak bu döngü bir çok sabah daha kendini tekrar etti. Belki 3 belki 5 kez daha yaşadım bunu. Ekmek kızartma makinesi bir çok kez sigortayı attırdı ve inanması belki güç olabilir ama, PC bir çok kez bu duruma maruz kaldığından dolayı Windows dosyaları corrupt olmuştu.
Bir gün, arka arkaya PC çalışırken sürekli mavi ekran almaya başladım. Command prompt üzerinden 'sfc /scannow' komutuyla onarılamayacak bir seviyeye gelmişti işletim sistemi. Daha sonra sıfırdan temiz kurulum yapmak zorunda kalmıştım.
Size önerim almanız gereken yedekleriniz varsa aldıktan sonra temiz kurulum yapmayı denemeniz.