KayraSct

Çalışkan
Merhaba, 1 yıldır (PC'yi aldığımdan beri) geçmeyen bir anlık takılma sorunu var. Eylül ayında işlemciyi R5 7500F'ten R7 7800X3D'ye geçirdim ama hiçbir şey değişmedi. 1 yıldır akla gelen her şeyi denedim ama sonuç sıfır. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Sistem:
  • MSI RTX 4070 Super 2X
  • Ryzen 7 7800X3D
  • Crucial 2x16 GB
  • 1 TB SSD
  • ASUS B650M-K anakart
  • 2K ASUS monitör (G-Sync destekli)

Son düzenleyen: Moderatör:
Video çok karışık hocam anlayamadım kusura bakmayın.

-40'ta ekran gitti Ryzen Master'da BIOS ekranıyla açıldı PC.

Cok fazla undervolt yaptiniz, kararinda yaparsaniz duzelir. Amac PSU'ya uyumlu hale getirmek. Kusura bakmayin dun uykuluydum, iyi bir cevap veremedim ama dedigim gibi PS'unuz sorunlu iyi bir undervolt yaparsaniz PSU'ya uyumlu sekilde donmalar gecer. Daha sonra PSU'yu degistirsiniz birkaç ay sonra.

Cok fazla undervolt yaptiniz kararinda yaparsaniz duzelir amac PSU'ya uyumlu hale getirmek. Kusura bakmayin dun uykuluydum, iyi bir cevap veremedim ama dedigim gibi PS'unuz sorunlu iyi bir undervolt yaparsaniz PSU'ya uyumlu sekilde donmalar gecer daha sonra PSU'yu degistirsiniz birkaç ay sonra.

Hocam -30'da bıraktım sadece Curve Editor'deki kısmı değiştim. Başka bir şey yapmama gerek yok herhalde. Öncesi sonrası farkı nasıl anlayabilirim şimdi?