Bütçe
107.000 TL

furkansama 1

Üyecik
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam indirimlerle birlikte bir sistem topladım. Sistem özellikleri;

• ASRock RX 9070 XT Challenger
  • R7 7800X3D.
  • ASUS Prime B850M-K
  • Patriot Viper Venom 2x16 6000MHz CL 30 RAM.
  • MLD M700 1 TB SSD.
  • Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB.
  • Thermaltake view 380 XL 850W 80+ Gold

Parça parça sistem bu şekilde ve toplam fiyatı yaklaşık 107.000 TL gibi bir fiyata topladım. Parçalar arasında uyum konusunda herhangi bir sorun çıkarır mı? Değişmesi gereken bir parça var mı? Verilen fiyatı hak ediyor mu? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Anakart bu parçaların ağırlığına göre biraz giriş seviyesi kalmış ama parçaları sorunsuz besler. Fiyat piyasaya göre gayet iyi.

Evet hocam haklısınız anakart giriş seviyesi kaldı biraz. Ancak bütçe kısıtlı olduğu için çok fazla yukarıya çıkamadım. MediaMarkt üzerinden 5.757 TL'ye aldım.

Arkadaşlar merhaba. Dün akşam indirimlerle birlikte bir sistem topladım. Sistem özellikleri;

• ASRock RX 9070 XT Challenger
  • R7 7800X3D.
  • ASUS Prime B850M-K
  • Patriot Viper Venom 2x16 6000MHz CL 30 RAM.
  • MLD M700 1 TB SSD.
  • Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB.
  • Thermaltake view 380 XL 850W 80+ Gold

Parça parça sistem bu şekilde ve toplam fiyatı yaklaşık 107.000 TL gibi bir fiyata topladım. Parçalar arasında uyum konusunda herhangi bir sorun çıkarır mı? Değişmesi gereken bir parça var mı? Verilen fiyatı hak ediyor mu? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Parçaların uyumu cuk oturmuş.

Ekran kartını Steel Legend alabilirsin, arasında çok fiyat farkı yok. Anakart güzel 1DPC model, manuel Tweak için sürekli önerdiğimiz bir model, 9800X3D ile kullanan dostlarımız var. SSD'yi MLD M700 modeli alacaksan olur. Kasa ve Arctic radyatörü uyumlu gösteriyor, yine de montajdan önce prova yapın, anakart yüksekliği ile ölçün.

Ekran kartını Steel Legend alabilirsin, arasında çok fiyat farkı yok. Anakart güzel 1DPC model, manuel Tweak için sürekli önerdiğimiz bir model, 9800X3D ile kullanan dostlarımız var. SSD'yi MLD M700 modeli alacaksan olur. Kasa ve Arctic radyatörü uyumlu gösteriyor, yine de montajdan önce prova yapın, anakart yüksekliği ile ölçün.

Nasıl yok Steel Legend 50 bin TL hocam.

Nasıl yok Steel Legend 50 bin TL hocam.

Kardeşim ne kullanıyorsunuz, ne yiyip içiyorsunuz, nereden buldun 50 bine o kartı. İndirime girince 40 bine bile düşüyor.