Detaylar
Kim cevapladı?Fatih Tahta faz1
Gelişen
Dengelide kullanın.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman Dengeli daha iyi.
- Makaleler
- 1
3D için dengeli olmalı, yoksa micro stutter atıyor.
SunseTTime
Uzman
Dengeli ile yüksek performans arasında kayda değer bir fark olmuyor. Pchocası'nın test videosundan inceleyebilirsin. Dengeli yeterli.
cansux
Becerikli
Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı.Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman Dengeli daha iyi.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Pek bir zararı yok.Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı.
Fatih Tahta faz1
Gelişen
Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman dengeli daha iyi.
Yuksek performansa aldığın zaman bostayken bile performans olsrak calısıyor gereksiz yere sistemi yoruyor dengeli iyidir.
- Makaleler
- 1
Ömürden yemez, Idle power artar, boştaki güç tüketimi bir miktar, elektrik faturası olarak yansır.Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347