Detaylar
Kim cevapladı?cansux
Becerikli
Faturayı ben ödemiyorum hem böyle 100tl falan da yansımaz heralde (umarım).Ömürden yemez, Idle power artar, boştaki güç tüketimi bir miktar, elektrik faturası olarak yansır.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Yuksek performansa aldığın zaman bostayken bile performans olsrak calısıyor gereksiz yere sistemi yoruyor dengeli iyidir.
1. hayır, sistem ne kadar yük binerse o kadar yüksek hızda çalışıyor.
2. düzgün yaz şunu. Ne demeye çalışıyorsun zor anlaşılıyor. Normalde bozuk bir şey yazanlara pek cevap vermem, ancak yanlış bilgi yaymana da pek müsaade etmem.
- Makaleler
- 1
Intel'de high performance almak bazı oyunlardaki micro stutterleri önlüyordu, etkisi olumluydu, özellikle AM5'te 3D işlemcilerde kesinlikle dengelide bırakman lazım, oyun özelinde stutter sorunu yapıyor, drop giriyor yani oyuna. @cansuxFaturayı ben ödemiyorum hem böyle 100tl falan da yansımaz heralde (umarım).
Fatih Tahta faz1
Gelişen
2. düzgün yaz şunu. Ne demeye çalışıyorsun zor anlaşılıyor. Normalde bozuk bir şey yazanlara pek cevap vermem, ancak yanlış bilgi yaymana da pek müsaade etmem.
Okul tahtasından yazıyorum dokunmatik klavyeyle yazmak zor.
cansux
Becerikli
Tamamdır dengelide kullanacağım, sam ayarı diye bir şey de var mış onu açabilir miyim?Intel'de high performance almak bazı oyunlardaki micro stutterleri önlüyordu, etkisi olumluydu, özellikle AM5'te 3D işlemcilerde kesinlikle dengelide bırakman lazım, oyun özelinde stutter sorunu yapıyor, drop giriyor yani oyuna. @cansux
- Makaleler
- 1
Evet açabilirsin.Tamamdır dengelide kullanacağım, sam ayarı diye bir şey de var mış onu açabilir miyim?
cansux
Becerikli
Başka yapılacak ayar veya indirilecek herhangi bir sürücü falan var mı? Bios ve ekran kartı sürücüsü harici.
Fatih Tahta faz1
Gelişen
Ayrica nasıl zor anlasılıyor 4 arkadaşla ekrana bakıyoruz hepimiz gayet anladık.
- Makaleler
- 1
Başka yapılacak ayar veya indirilecek herhangi bir sürücü falan var mı? Bios ve ekran kartı sürücüsü harici.
Chipset driver güncelleyebilirsin, BIOS'tan iGPU kapatabilirsin bir de, boştaki idle power ve sıcaklık artırıyor bir miktar gereksiz yere, Integrated Graphics yaz BIOS'ta search kısmına tıklayıp ya da F9 kısayol tuşu ile, disable demen yeterli. @cansux
Yeni konular
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon