cansux Becerikli Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 249 Beğeniler 101 26 Eylül 2025 #1 Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 26 Eylül 2025 #2 Dengeli iyidir. Artı 0 Eksi
Fatih Tahta faz1 Gelişen Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 12 26 Eylül 2025 #3 Dengelide kullanın. Artı 0 Eksi
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 26 Eylül 2025 #4 cansux dedi: Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman Dengeli daha iyi. Artı 0 Eksi
cansux dedi: Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman Dengeli daha iyi.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.416 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.836 26 Eylül 2025 #5 cansux dedi: Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... 3D için dengeli olmalı, yoksa micro stutter atıyor. Artı 0 Eksi
cansux dedi: Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... 3D için dengeli olmalı, yoksa micro stutter atıyor.
SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 26 Eylül 2025 #6 Dengeli ile yüksek performans arasında kayda değer bir fark olmuyor. Pchocası'nın test videosundan inceleyebilirsin. Dengeli yeterli. Artı 0 Eksi
Dengeli ile yüksek performans arasında kayda değer bir fark olmuyor. Pchocası'nın test videosundan inceleyebilirsin. Dengeli yeterli.
KS KS cansux Becerikli Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 249 Beğeniler 101 26 Eylül 2025 #7 Recep Tayyip İvedik dedi: Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman Dengeli daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı. Artı 0 Eksi
Recep Tayyip İvedik dedi: Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman Dengeli daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı.
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 26 Eylül 2025 #8 cansux dedi: Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı. Genişletmek için tıkla... Pek bir zararı yok. Artı 0 Eksi
cansux dedi: Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı. Genişletmek için tıkla... Pek bir zararı yok.
Fatih Tahta faz1 Gelişen Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 12 26 Eylül 2025 #9 Recep Tayyip İvedik dedi: Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman dengeli daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yuksek performansa aldığın zaman bostayken bile performans olsrak calısıyor gereksiz yere sistemi yoruyor dengeli iyidir. Artı 0 Eksi
Recep Tayyip İvedik dedi: Amacına göre. Eğer oyunda fazladan performans istiyorsan, yüksek performans ihtiyacın olabilir. Ama yönetim olarak her zaman dengeli daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yuksek performansa aldığın zaman bostayken bile performans olsrak calısıyor gereksiz yere sistemi yoruyor dengeli iyidir.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.416 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.836 26 Eylül 2025 #10 cansux dedi: Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı. Genişletmek için tıkla... Ömürden yemez, Idle power artar, boştaki güç tüketimi bir miktar, elektrik faturası olarak yansır. Artı 0 Eksi
cansux dedi: Sisteme, sistemin ömrüne vb herhangi bi zararı yoksa kullanabilirim performansı. Genişletmek için tıkla... Ömürden yemez, Idle power artar, boştaki güç tüketimi bir miktar, elektrik faturası olarak yansır.