PSU modeli nedir?Kasa ve psuyuda değişmek istiyorum PSU'dan elektrik carpıntısı gibi ses geliyor bazen 7 8 aydır bir şey olmadı ama.
Eki Görüntüle 276377
Detaylar
Kim cevapladı?Bifenix MG953'teki PSU
Tam bilgi bulamadım ama bir forumda D+ tier demişler. Bütçen varsa tabii daha sağlam PSU geç. @Yusuf7878 müsaitse bilgi verebilir.
- Makaleler
- 1
Güç kaynağı, RAM ve anakart şeklinde yükseltebilirsin.
Direkt RAM yükseltin
Güç kaynağı, RAM ve anakart şeklinde yükseltebilirsin.
Hocam ilk RAM veya monitör diye düşünyorum PSU'dan hiç sorun yaşamadım şu zamana kadar ses harici.
Herşeyden önce PSU değiştir. PSU es geçmeye gelmez. Sırasıyla PSU > RAM > anakart > monitör. Olarak git bence.Hocam ilk RAM veya monitör diye düşünyorum PSU'dan hiç sorun yaşamadım şu zamana kadar ses harici.
- Makaleler
- 1
PSU sistemin kalbi, sistem yanıp 50 binlik olacağına PSU yansın dâhâ iyi.Hocam ilk RAM veya monitör diye düşünyorum PSU'dan hiç sorun yaşamadım şu zamana kadar ses harici.
Selam, yavaş yavaş sistemi upgrade etmeyi düşünüyorum. Sizce öncelik hangisine vermeliyim?
Sistem şu şekilde: 7800X3D, 9070 XT, 1 TB SSD, 16 GB 6000 MHz CL36 RAM, anakart ASUS Prime A620M-E.
Monitör ise LG UltraGear, 180 Hz, 1080 piksel.
SSD ve RAM krizi falan var ama anakart daha büyük bir sorun teşkil ediyor. Anakartı B650 veya B850 (güncel fiyatlar ile B850 daha mantıklı).
RAM ve SSD modellerini yazmanız daha iyi olur, SSD modeline göre değiştirmeye gerek kalmayabilir. RAM olarak modele bağlı ya elden çıkarmanız ya da aynısından almanız daha mantıklı olabilir ama CL36 RAM'den pek bir şey beklemiyorum çip olarak.
Diğer bileşenler nedir?
SSD ve RAM krizi falan var ama anakart daha büyük bir sorun teşkil ediyor. Anakartı B650 veya B850 (güncel fiyatlar ile B850 daha mantıklı).
RAM ve SSD modellerini yazmanız daha iyi olur, SSD modeline göre değiştirmeye gerek kalmayabilir. RAM olarak modele bağlı ya elden çıkarmanız ya da aynısından almanız daha mantıklı olabilir ama CL36 RAM'den pek bir şey beklemiyorum çip olarak.
Diğer bileşenler nedir?
SSD'm iyi hocam
WD Green 1TB SN3000
Diğer bileşenler nedir?
RAM'de G.Skill rispasjj CL 36 600 MHz