Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 7 7800X3D işlemcim, GTX 4070 ekran kartım, MSI A620M-E anakartım var. Bu sistem için herhangi bir macOS sürümünde tam performans çalışabilir miyim?
Maalesef çalıştıramazsın çünkü ekran kartın herhangi bir macOS sürümü ile uyumlu değil. Bundan ötürü grafik hızlandırma çalışmayacaktır. Bu sistemde macOS kullanabilmenin tek yolu RX 6*** serisi bir karta geçmelisin. Şu an en güçlü macOS destekleyen kartlar bu kartlar.
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 7 7800X3D işlemcim, GTX 4070 ekran kartım, MSI A620M-E anakartım var. Bu sistem için herhangi bir macOS sürümünde tam performans çalışabilir miyim?
Merhaba, hocam ben 2. ekran kartı olarak RX 580 aldım. Bu ekran kartı destekliyor ama Ryzen 7 serileri biraz problemliymiş ama yamalarla birlikte kurulabiliyormuş. Bende 2-3 güne kuracağım ekran kartını bekliyorum sadece.