Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 18 Mart 2026 #11 Bende de aynı işlemci var bende o civarlarda alıyorum.
KS KS A atrain00 Çalışkan Katılım 15 Şubat 2026 Mesajlar 58 Beğeniler 4 18 Mart 2026 #12 Lemrado dedi: Bende de aynı işlemci var bende o civarlarda alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu YouTube'daki videolar OC mi oluyor o zaman.
Lemrado dedi: Bende de aynı işlemci var bende o civarlarda alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu YouTube'daki videolar OC mi oluyor o zaman.
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 417 18 Mart 2026 #13 atrain00 dedi: Hocam bu YouTube'daki videolar OC mi oluyor o zaman. Genişletmek için tıkla... OC, soğutma, eski buildlerin daha stabil çalışması, Windows sürümü, Windows'un ne kadar optimize edildiği gibi gibi aşırı fazla değişken var.
atrain00 dedi: Hocam bu YouTube'daki videolar OC mi oluyor o zaman. Genişletmek için tıkla... OC, soğutma, eski buildlerin daha stabil çalışması, Windows sürümü, Windows'un ne kadar optimize edildiği gibi gibi aşırı fazla değişken var.
KS KS A atrain00 Çalışkan Katılım 15 Şubat 2026 Mesajlar 58 Beğeniler 4 18 Mart 2026 #14 avkila.tech dedi: OC, soğutma, eski buildlerin daha stabil çalışması, Windows sürümü, Windows'un ne kadar optimize edildiği gibi gibi aşırı fazla değişken var. Genişletmek için tıkla... Anladım Windows'a forma vs atmamıştım da bu kadar fark eder mi ki ya.
avkila.tech dedi: OC, soğutma, eski buildlerin daha stabil çalışması, Windows sürümü, Windows'un ne kadar optimize edildiği gibi gibi aşırı fazla değişken var. Genişletmek için tıkla... Anladım Windows'a forma vs atmamıştım da bu kadar fark eder mi ki ya.
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 417 19 Mart 2026 #15 atrain00 dedi: Anladım Windows'a forma vs atmamıştım da bu kadar fark eder mi ki ya. Genişletmek için tıkla... Yani bilemiyorum ayrıca bazı kişiler hyper threading'i devre dışı bırakınca fps artışı falan yakalıyor process lasso ile.
atrain00 dedi: Anladım Windows'a forma vs atmamıştım da bu kadar fark eder mi ki ya. Genişletmek için tıkla... Yani bilemiyorum ayrıca bazı kişiler hyper threading'i devre dışı bırakınca fps artışı falan yakalıyor process lasso ile.