Formula1Pilotu

Gelişen
Herkese selam, özellikleri resimdeki gibi olan bu hazır PC için ne diyorsunuz. (Ekran kartı büyük yazılan değil, onu değiştirdim. Altta küçük yazılı olan geçerli) Parçalar birbiri ile uyuşuyor mu? Oyun amaçlı alıyorum. Ekran kartı markası ASUS, 2 mi 3 fanlı mı bilmiyorum. Bir de kasa için ne diyorsunuz? Kasa görünenin beyazı olacak, onu seçtim. Yoksa Phanteks XT Pro mu alsam, beyaz olan. Genel düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Herkese iyi sosyaller. (Bu arada BIOS bu anakartta güncel gelir mi, hazır sistem olduğu için? Güncellemesiyle uğraşmak istemiyorum.)

IMG_5290.webp

Tabii hocam, dubaro.de fiyat maks €1.5k.
SSD ve anakart kötü. Windows 11 sadece fiyat arttırmak için mevcut. Bütçenizi ve alabileceğiniz siteleri atarsanız size en mantıklı sistemi atabiliriz.
Bu arada Windows 11 aktif değil, anakart için B850 mi alsam? Ve SSD neden kötü? Hangisini tercih edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii hocam, dubaro.de fiyat maks €1.5k.

Bu arada Windows 11 aktif değil, anakart için B850 mi alsam? Ve SSD neden kötü? Hangisini tercih edersiniz?
En mantıklısı bu şekilde olur. Tabii biraz görüntü için RGB parçalar ekledim. Eğer hiç önemli değilseniz biraz daha değiştirebilirim ama çok az fark eder.
Screenshot_20250605_002233_Chrome.webp

Zaten hazır sistem alıyorsunuz. Muhtemelen güncellemeden çalışmaz anakart. Ondan dolayı güncel gelir. Güncellemesi de zor bir şey değil.
Hocam ben bu siteden aldım hazır pc 2 hafta önce fakat geri yolladım bazı sıkıntılardan dolayı, windows kurulu değildi hiçbir işletim sistemi yoktu ben kurdum. Biosa baktığımda güncel değildi. Güncellemeden göndermişler. Acaba win içinde olmadığı için mi? Fakat ram frekansları ayarlıydı

En mantıklısı bu şekilde olur. Tabii biraz görüntü için RGB parçalar ekledim. Eğer hiç önemli değilseniz biraz daha değiştirebilirim ama çok az fark eder.
Eki Görüntüle 152604
Hocam bunun rgb li olan parçalarını çıkarıp seçermisin sana zahmet, yoksa süper olmuş

Son düzenleme:
Hocam ben bu siteden aldım hazır pc 2 hafta önce fakat geri yolladım bazı sıkıntılardan dolayı, windows kurulu değildi hiçbir işletim sistemi yoktu ben kurdum. Biosa baktığımda güncel değildi. Güncellemeden göndermişler. Acaba win içinde olmadığı için mi? Fakat ram frekansları ayarlıydı

Hocam bunun rgb li olan parçalarını çıkarıp seçermisin sana zahmet, yoksa süper olmuş
Zam gelmiş sanırım. Aynı fiyat geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250619_220848_One UI Home.webp
    Screenshot_20250619_220848_One UI Home.webp
    220,2 KB · Görüntüleme: 41