derindevlethikmet 3 Çalışkan Katılım 11 Mart 2026 Mesajlar 93 Beğeniler 24 Yer Istanbul Bugün 01:10 #1 Selam. AMD Ryzen 7 9700X işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 5070 ekran kartının, 007 First Light oyunundaki sıcaklık değerleri nasıl? Grafik ayarları orta-yüksek seviyede. Çok anlamıyorum ama ekran kartı sıcaklığı sanki çok yüksek gibi geldi. Bu yüzden oyunu oynarken korkmuyor değilim.
Selam. AMD Ryzen 7 9700X işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 5070 ekran kartının, 007 First Light oyunundaki sıcaklık değerleri nasıl? Grafik ayarları orta-yüksek seviyede. Çok anlamıyorum ama ekran kartı sıcaklığı sanki çok yüksek gibi geldi. Bu yüzden oyunu oynarken korkmuyor değilim.
Hellmonger 79 Başarılı Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 776 Çözümler 4 Beğeniler 537 Bugün 01:35 #3 Gayet iyi
KS KS derindevlethikmet 3 Çalışkan Katılım 11 Mart 2026 Mesajlar 93 Beğeniler 24 Yer Istanbul 44 dakika önce #4 Ahmet Emin Kasım dedi: Değerler normal. Genişletmek için tıkla... Hellmonger dedi: Gayet iyi Genişletmek için tıkla... Peki ekran kartına bir zarar verir mi? Kaç dereceye kadar normal?
Ahmet Emin Kasım dedi: Değerler normal. Genişletmek için tıkla... Hellmonger dedi: Gayet iyi Genişletmek için tıkla... Peki ekran kartına bir zarar verir mi? Kaç dereceye kadar normal?
Yakuza 51 Uzman Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 779 Çözümler 1 Beğeniler 726 23 dakika önce #5 GPU Hotspot sınırlarda, biraz daha düşürülebilir UV ile.
Hellmonger 79 Başarılı Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 776 Çözümler 4 Beğeniler 537 22 dakika önce #6 Ekran kartı Max 70'i görmüş bu çok iyi bir değer. Max 85 dereceye kadar çalışma limiti var. Yani frekans vs kısmadan Bir de hot spot var oda ekran kartının içindeki en sıcak kısmın derecesi. Bu genelde normalden yüksek olur. Sende 85 olmuş. Bu da gayet normal ancak 95 üstü sınırdır bana göre yani kullanılır ama artık macun vs yenileme zamanı gelmiş demektir. Şu an bir problem görünmüyor.
Ekran kartı Max 70'i görmüş bu çok iyi bir değer. Max 85 dereceye kadar çalışma limiti var. Yani frekans vs kısmadan Bir de hot spot var oda ekran kartının içindeki en sıcak kısmın derecesi. Bu genelde normalden yüksek olur. Sende 85 olmuş. Bu da gayet normal ancak 95 üstü sınırdır bana göre yani kullanılır ama artık macun vs yenileme zamanı gelmiş demektir. Şu an bir problem görünmüyor.