@biggerbass, al buyur sana sistem. Öyle parça kısma falan yok. Görmüş olduğun üzere her şeyin en iyisini topladım. 10 numara sistem.

Ama sıvı soğutucu nerede dersen gülerek bu konuyu terk ederim.
Parası daha pahalı olmuş ve 5070 Ti sisteme 16 GB RAM mi koyduk. Hemen hemen aynısı zaten bir fark yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parası daha pahalı olmuş ve 5070 Ti sisteme 16 GB RAM mi koyduk :D hemen hemen aynısı zaten bir fark yok

Parası 1-2K daha pahalı ama en azından dandik parça koymadık değil mi güzel kardeşim? 16 GB RAM daha eklemek zor olmamalı. Konu sahibine kolay gelsin. Bilir kişileri dinlemeyecekse konu da açmasına gerek yoktu. Haydi Allah'a emanet.

Parası 1-2K daha pahalı ama en azından dandik parça koymadık değil mi güzel kardeşim? 16 GB RAM daha eklemek zor olmamalı. Konu sahibine kolay gelsin. Bilir kişileri dinlemeyecekse konu da açmasına gerek yoktu. Haydi Allah'a emanet.
Parçaların daha iyi olduğu yakın sizinkiler ile kasadakiler hemen hemen aynı parçalar ve sizinki daha pahalıya geliyor. Benim mesajım da bu fiyata dışardan tek tek alsa daha pahalı oluyor dedim ve öyle. Forumu trip yapma aracı olarak kullanmanıza gerek yok görüş yazılıyor olayı bu zaten.

Hocam RAM, SSD neyse de o soğutucu 9700X i soğutamıyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/4326...lmf240t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Iyzico ve parolapara kampanyaları ile alınırsa bayağı ucuza gelir.

Parçaların daha iyi olduğu yakın sizinkiler ile kasadakiler hemen hemen aynı parçalar ve sizinki daha pahalıya geliyor. Benim mesajım da bu fiyata dışarıdan tek tek alsa daha pahalı oluyor dedim ve öyle. Forumu trip yapma aracı olarak kullanmanıza gerek yok görüş yazılıyor olayı bu zaten.

Fason üretimli PSU olan kasa aldırıyorsun. Hala forumu trip aracı yapma diyorsun. Pardon da hem bilmeyen hem anlamayan adama neyi niye anlatacağım? Konu sahibi olsa arkadaşa yardımı dokunacak veya dinleyecek olsa zaten anlatırdım. Ancak arkadaş sadece parçaları iyi olduğu halde 1200 TL gibi komik bir rakamdan birikim yaparak yayıncı isimli sistemi almayı kafaya koymuş. Ne olmuş ki sanki değil mi?

Hocam RAM, SSD neyse de o soğutucu 9700X i soğutamıyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/4326...lmf240t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Iyzico ve parolapara kampanyaları ile alınırsa bayağı ucuza gelir.

Hayır hocam arkadaş illa o sistemi alacak bırak alsın. PA 140 falan olsa aslında gayet soğutur da 70.2K para bağlayıp 1.2K gibi bir ücreti cebine koymaya karar kılmış. Sistemi 32GB RAM yapınca 1.2K kalıyor yani öyle hesapla. Onun derdine düşmüş.