Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Ekran kartı sırıtır. Beyaz al hocam.
Niye mini ıtx topladınız ki? ATX toplayın. Birde 5070 kol kadar kart sığmaz ki o kasaya.
supsupra
Çalışkan
Fazla konum değiştiriyorum ve şu an kullandığım 4070'li laptop yeterli gelmiyor performans olarak itx toplama sebebim bu.Ekran kartı sırıtır. Beyaz al hocam.
Niye mini ıtx topladınız ki? ATX toplayın. Birde 5070 kol kadar kart sığmaz ki o kasaya.
5070 sectiğim kasaya uyumlu sitesinden ölçülerini kontrol ettim problem yok yani. Tek paraçaların arasında bir uyumsuzluk vb hata var mı onu merak ettiğim için konu açtım.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
YouTube üzerinde çok fazla build videosu izliyorum. Mini ITX olarak Cooler Master tavsiye etmem. Türkçe olarak mesela Lemur kendisine kurmuş Mini ITX ve kapakları tam oturmuyor vs. Hiç bir CM ürünü almayın. Benim de iyi tecrübelerim yok. Ancak siz bilirsiniz.Fazla konum değiştiriyorum ve şu an kullandığım 4070'li laptop yeterli gelmiyor performans olarak itx toplama sebebim bu.
5070 sectiğim kasaya uyumlu sitesinden ölçülerini kontrol ettim problem yok yani. Tek paraçaların arasında bir uyumsuzluk vb hata var mı onu merak ettiğim için konu açtım.
supsupra
Çalışkan
Kasa olarak Lian Li ne dersin peki bilgin var mı?YouTube üzerinde çok fazla build videosu izliyorum. Mini ITX olarak Cooler Master tavsiye etmem. Türkçe olarak mesela Lemur kendisine kurmuş Mini ITX ve kapakları tam oturmuyor vs. Hiç bir CM ürünü almayın. Benim de iyi tecrübelerim yok. Ancak siz bilirsiniz.
Her türlü yeter.Anakart ve soğutucu o işlemciye göre sanki biraz zayıf kalmış gibi anakart B850 ITX modeli alınabilir soğutucu bir tık daha iyisi alınabilir.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Lian Li Q58, A4H2O ve Fractal Design terra. Bu üçünden birisini alırdım ben olsam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-