Hocam 32 gb gider bu sisteme bence günümüz için de 32 almak lazım bence

Buradan ulaşabilirsiniz, sıkıntı yok.

Düşük gecikmeli olsun, Lexar hakkında pek bilgim yok, F/P olarak Patriot olabilir.
Valla bilemedim ki hocam bende patriot 32 gb listeye alıyorum o zaman hem f/p ise daha iyi

Dosya Ekleri

• IMG_4497.webp
    IMG_4497.webp
    184,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Malzeme kalitesine ben kasada hiç takılmıyorum, kağıt olacak kadar ince ve yan kısım plastik olmadığı sürece her kasa kullanılabilir, masanın üstünde dağılacak hali yok, Aerocool'a bakarak nereseyse 5000 TL fazla para vereceksiniz, onun yerine daha faydalı bir parçaya aktarılabilir para.

Malzeme kalitesine ben kasada hiç takılmıyorum, kağıt olacak kadar ince ve yan kısım plastik olmadığı sürece her kasa kullanılabilir, masanın üstünde dağılacak hali yok, Aerocool'a bakarak nereseyse 5000 TL fazla para vereceksiniz, onun yerine daha faydalı bir parçaya aktarılabilir para.
Haklısınız hocam sizin önerdiğiniz kasalardan bir tanesini listeye eklesem diğer parçalara maddi olarak ekleme yaparım doğru diyorsunuz

Ben bir de masa altına koyuyorum kasayı masama kasa koyacak yerim yok ne tarz kasa alsam sizce ? Sizin attığınız kasalar da güzel

Hep masa altı duracaksa görselliği önemli değil o zaman, normal önü mesh olan 360 mm destekli bir kasa alınabilir.