Hocam, Global VDDG CCD Voltage ve Global VDDG IOD Voltage kaç olması lazım? O kısmı tam anlayamadım. Birde VDDG Voltage Control kısmını Global VDDG Voltage Control yaptım
Hocam, Global VDDG CCD Voltage ve Global VDDG IOD Voltage kaç olması lazım? O kısmı tam anlayamadım. Birde VDDG Voltage Control kısmını Global VDDG Voltage Control yaptım
Integrated Graphics ve Fast Boot ayarlarını da Disabled bırak. CPU VCore Load-line Turbo ile beraber VSOC LLC ayarını da Turbo yap. İkisi aynı menüde. @demjr
Integrated Graphics ve Fast Boot ayarlarını da Disabled bırak. CPU VCore Load-line Turbo ile beraber VSOC LLC ayarını da Turbo yap. İkisi aynı menüde. @demjr
Bilgisayarı kapat ve fişten çek. CLR_CMOS pinler arasında 10 saniye yıldız tornavida ucu dokunacaksın. CMOS sıfırlıyor, ileteceğim sendeki konumunu.
@demjr Şu 2 pin, üzerinde CLR_CMOS yazıyor. Sağ altta yer alıyor senin kartta. Kasa Power tuşu 5 saniye basılı tutup kapat. Fişten çekip bu 2 pin arasına 10 saniye yıldız ucu dokundur. Sonrasında kasa Power tuşu 5 saniye basılı tut. Fişe takıp sistemi aç.
@demjr Clear CMOS sonrası BIOS girdiğinde bana Tweaker, Nitro, timing, voltaj menülerini tek tek ilet. F12 ile SS alabilirsin BIOS'ta USB'ye. O şekilde sana ileteceğim. Boot ettiririz sende bir şekilde, neden etmedi bilmiyorum açıkçası. 6400 CL30 2x16 A-Die vardı değil mi sende en son?