R7 9700X & RX 9070 XT sistemde nasıl overclock yapılır?

6000 MT/s için tRCDWR 16, tRCDRD 36 bırakırsın.
Teşekkürler hocam.

Senin kart Gen 5, Gen 5 bırak ama Auto kalsın bu tarz ayarlar. Ellemene gerek yok. GPU-Z'den kontrol edersin onları. 5.0 x16 görünecektir sende zaten.
Tamam'dır hocam.

Hocam, Global VDDG CCD Voltage ve Global VDDG IOD Voltage kaç olması lazım? O kısmı tam anlayamadım. Birde VDDG Voltage Control kısmını Global VDDG Voltage Control yaptım

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam.

Tamam'dır hocam.

Hocam, Global VDDG CCD Voltage ve Global VDDG IOD Voltage kaç olması lazım? O kısmı tam anlayamadım. Birde VDDG Voltage Control kısmını Global VDDG Voltage Control yaptım

Global yaptıktan sonra VDDG CCD ve IOD için 1.05V ya da 1050 mV. Hangisi varsa, hangi cinsten ise yani.

Boot etmemiş. A-Die 6400 CL30 muydu senin modüller?

TRCDRD 36, TRP 36 denemen lazım. @demjr

CLR_CMOS yapman gerekli eğer Boot etmediyse. CLR_CMOS pinlerden biliyor musun sıfırlamayı?
Hocam, doğrusu hiç bilgim yok. Sadece bilgisayarı kapatsam olmaz mı?

Hocam, doğrusu hiç bilgim yok. Sadece bilgisayarı kapatsam olmaz mı?

Bilgisayarı kapat ve fişten çek. CLR_CMOS pinler arasında 10 saniye yıldız tornavida ucu dokunacaksın. CMOS sıfırlıyor, ileteceğim sendeki konumunu.

@demjr Şu 2 pin, üzerinde CLR_CMOS yazıyor. Sağ altta yer alıyor senin kartta. Kasa Power tuşu 5 saniye basılı tutup kapat. Fişten çekip bu 2 pin arasına 10 saniye yıldız ucu dokundur. Sonrasında kasa Power tuşu 5 saniye basılı tut. Fişe takıp sistemi aç.

@demjr Clear CMOS sonrası BIOS girdiğinde bana Tweaker, Nitro, timing, voltaj menülerini tek tek ilet. F12 ile SS alabilirsin BIOS'ta USB'ye. O şekilde sana ileteceğim. Boot ettiririz sende bir şekilde, neden etmedi bilmiyorum açıkçası. 6400 CL30 2x16 A-Die vardı değil mi sende en son?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…