R7 9700X & RX 9070 XT sistemde nasıl overclock yapılır?

6200 veya 6400 MHZ yapabilir miyiz?

Hocam, boot etmezse diye korkuyorum biraz ama. Boot etmezse tüm ayarlar gider mi?

Gidebilir, profil 1 olarak kaydet. Kaydedersen Clear CMOS yapsan dahi gitmez. Sadece BIOS update sonrası siliniyor.

@demjr BIOS'tan bu profili kaydet, sorun olmaz. 1.65'e CL24 dene, belki açar ama zor.

Boot etse bile stabil değildir muhtemelen. 1.65-1.7 arası istiyor minimum. 1.7 civarı ancak stabildir sende gibi. Silikon şansı bu kısım ve soğutmayla alakalı. Gigabyte'da 1.65 kilidi var.
Hocam, bakalım ne olacak.

Hocam, sanırım olmadı.

Evet, maalesef olmadı.

Çok daha fazla istiyor o zaman. Clear CMOS yapıp kayıtladığın ayarları geri yükle CL26.

Bu kitler CL24 uygun değil, 1.7 altına açılamıyor genelde.
Tamamdır hocam.

Clear Cmos yaptım, şimdi tekrardan ayarları geri yüklüyorum.

Çok daha fazla istiyor o zaman. Clear CMOS yapıp kayıtladığın ayarları geri yükle CL26.

Bu kitler CL24 uygun değil, 1.7 altına açılamıyor genelde.
CL24 hayal oldu desenize.

CL26 ile çok fark var mı hocam? Birde 6200 veya 6400 MHZ yapabilir miyiz?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam.

Clear Cmos yaptım, şimdi tekrardan ayarları geri yüklüyorum.

CL24 hayal oldu desenize.

CL26 ile çok fark var mı hocam? Birde 6200 veya 6400 MHZ yapabilir miyiz?

Sende şimdilik böyle kalsın, diğerleri gereksiz uğraştırır. PBO'ya odaklan, yarın müsait iken halledersin. -25 hata verirse -20 dene. Test araçlarında VT3 anlatıldı, o şekilde yapman lazım testi.

@demjr ARd 0 al istersen, 34-34 olsun PHY. O kadarı yeterli. PMU training'den ARd manuel 0 yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…