R7 9700X & RX 9070 XT sistemde nasıl overclock yapılır?

Anladım hocam, canını sıkan her neyse umarım çabucak düzelir. Bugün dinlenin ve donanım işlerine ara verin bence. Bir şeye ihtiyacınız olursa buradayım hocam.

Sizi biraz fazla yorduk kusura bakmayın, emekleriniz için teşekkür ediyorum.

@demjr
Stabil ayarda kullanmanız en mantıklısı çünkü sürekli uğraş istiyor.

@Ayhan Dönmez hocam, bilgisayarı yeniden montajladım ve tüm yaprığım BIOS ayarları gittiği için bende kendim en baştan yaptım ama ne kadar doğru tam bilmiyorum. Bir sıkıntı görüyor musunuz acaba?

Hata göremedim. Nitro Burst 8X ve Bias Auto bırakmışsın. Zaten A-Die için şart değil. Ben Burst 1X ve Bias 0-1 kullanıyorum.

Bu şekilde boot ediyorum hocam.

Hocam, boot etmedi.

Clear CMOS nasıl yapılıyordu, 15 saniye arasında beklettikten sonra 5 saniye düğmeye basılı mı tutuyorduk?

Hocam, geç oldu, sizi de yormayayım akşam akşam. Yarın müsait olduğunuz zaman bakabilirseniz çok sevinirim, iyi geceler dilerim hocam.

Son düzenleme:

CLR_CMOS pinlerde 10 saniye beklet arasında, sıfırlar. Burst 8X-8X ve Bias Auto kullan o zaman. Boot etmesi lazımdı aslında. @shiiw ile bir inceleyin ayarları.

@X99 sıfırlamayı aktarır Force'ta görsel üzerinden, daha iyi anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…